Jani Arala

yksikön päällikkö, myynti
p. 044 054 8583
jani.arala@gasum.com

Kumppanimme ajavat ja kuljettavat puhtaasti kaasulla

Jaa:

Gasum tarjoaa puhtaamman vaihtoehdon liikenteeseen pienistä kuljetusyrityksistä ja liikenteen alan yrittäjistä valtakunnallisiin toimijoihin.

Vähäpäästöinen ja kotimainen biokaasu on liikenteen markkinassa erottautumistekijä, jota arvostavat myös asiakkaasi. Raskaalle kalustolle tarjonnassa on LNG, joka täyttää tiukimmatkin EU:n päästövaatimukset. Tutustu esimerkkeihin kumppaneistamme ja ota yhteyttä - mietitään yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.Asiakkaamme

A2B kaasuauto

A2B kuljetukset

Kuljetus- ja lähettipalveluita tarjoava A to B Finland Oy on profiloitunut ekologisten kuljetuspalveluiden tarjoajana. Yrityksen autot kulkevat puhtaasti kotimaisella biokaasulla.Content image

Containerships

Suomalainen perheomisteinen logistiikkayritys luottaa LNG:hen matkalla kohti puhtaita kuljetuksia.


Content image

Eerola-yhtiöt

Ravintoloiden rasvakaivoihin kertyvä hankala jäte muuntuu biokaasuksi, jonka voimin jäteautot saadaan taas tien päälle.

Content image

Green Drivers

Liikennekoulu Green Drivers tarjoaa ympäristöystävällistä ajo-opetusta biokaasuautojen voimin. Osa oppilaista onkin valinnut Green Driversin juuri ekologisen vaihtoehdon johdosta.

Content image

Niemi Palvelut

Kalevi Niemen vuonna 1981 perustamassa perheyrityksessä ihmisläheisyys, vihreät arvot ja kotimaisuus ovat olleet alusta saakka tärkeitä. Keväällä 2016 Niemi Palvelut Oy käynnisti..

Content image

Speed Group

Speed Group panostaa kestävämpiin kuljetusratkaisuihin ja valitsi LNG:n kuorma-autonsa polttoaineeksi.

Content image

Tom Allen Senera

Laadukkaita energiaratkaisuja tuottavan Tom Allen Seneran myyjät ajavat nyt asiakkaiden luo ympäristöystävällisesti biokaasulla. 

biokaasumerkki

Biokaasumerkki kertoo päästöttömästä valinnasta

Biokaasumerkki auton kyljessä kertoo liikenteessä yrityksesi vastuullisesta valinnasta. Biokaasumerkki on Gasumin omistama tavaramerkki, jota kumppanimme voivat hyödyntää.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje