Ville Pesonen

myyntijohtaja
p. 040 558 7890
ville.pesonen@gasum.com

Tutustu asiakkaisiimme Suomen tunnetuimmista yrityksistä

Meillä on ilo kutsua kumppaneiksemme Suomen tunnetuimpia yrityksiä eri toimialoilta. Toimitamme biokaasua, LNG:ta ja maakaasua ja tarjoamme biohajoavien jätteiden käsittelypalveluita valtakunnallisesti.

Tutustu inspiroiviin tarinoihin kumppaneistamme. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

Content image

Uusiutuvan energian edelläkävijät

Asiakkaamme ovat edelläkävijöinä Suomessa valinneet käyttöönsä uusiutuvan kotimaisen energian, biokaasun. Vastuullisesta energiavalinnasta yritykset voivat viestiä hyödyntämällä Gasumin biokaasumerkkiä.

Lue lisää biokaasumerkistä

Biokaasuasiakkaamme

Content image

Fazer

Fazerin toiminnan ytimessä on aina ollut vastuullisuus. 125-vuotista taivaltaan juhliva yritys avasi lokakuussa 2016 uuden huippumodernin vierailukeskuksen, joka kunnioittaa kotimaista...

Lue lisää
Content image

Paulig

Kahvin paahtaminen vaatii kokemusta: ammattilainen näkee ja haistaa kun paahto on valmis. Pauligilla tätä kokemusta löytyy...

Lue lisää
Content image

Hämeenlinnan Osuusmeijeri

Kanta-Hämeessä, lähellä Hämeenlinnan keskustaa eikä kovin kaukana Aulangon upeista maisemista tarvitaan paljon energiaa. Hämeenlinnan Osuusmeijerillä jalostetaan ja pakataan yli satamiljoonaa maitolitraa vuodessa...

Lue lisää
Content image

Kouvolan Lakritsi

Kouvolan Lakritsin historia on monivaiheinen. Yritys toimi alkujaan Viipurissa ja valmisti limonadia. Lakritsia on tehty yli 70 vuotta, nykyisellä reseptillä vuodesta 1960..

Lue lisää
Content image

Bryggeri Helsinki

Bryggeri Helsingin perusfilosofiana on yhdistää hyvä ruoka ja olut niin, että koko kokonaisuus rakentuu oluen ympärille. Myös ekologisuus on ollut lähellä tekijöiden sydäntä

Lue lisää
Content image

Myllyn Paras

Myllyn Paras siirtyi käyttämään pakastetehtaassaan kotimaista biokaasua. Samalla pakastetehtaan hiilidioksidipäästöt putosivat nollaan.

Lue lisää
Wigren

Wigren

”Jos ei tehdä hyvää – ei sitten tehdä ollenkaan!” on edelleen 100-vuotta täyttävän lihanjalostetehtaan toiminnan kulmakivi. Vuonna 1917 perustettu tamperelainen Yrjö Wigren Oy on..

Lue lisää
Content image

HoviRuoka

Perinteikäs valmisruokatalo HoviRuoka käyttää Gasumin biokaasua kaikessa kasvisruokatuotannossaan.

Lue lisää
Megastar Tallink

LNG asiakkaat Pohjoismaissa

Tytäryhtiömme Skangas tarjoaa LNG:hen perustuvia ratkaisuja teollisuudelle ja meriliikenteelle. Tutustu asiakkaiden kertomuksiin Skangasin sivuilla.


Lue lisää