Content image

Mervi Leskinen

salkunhoitaja
p. 050 571 3995
mervi.leskinen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Kompensoi yrityksesi päästöjä

Jaa:

Yritysvastuuseen kuuluu myös toiminnan laajempien ilmastovaikutusten huomioiminen. Vapaaehtoinen päästökompensointi antaa yrityksille mahdollisuuden vaikuttaa ilmastotalkoisiin myös globaalisti.

Miten päästöjen kompensointi toimii?

Päästöyksiköillä käydään kauppaa vapaaehtoisesti varsinaisen velvoitepohjaisen päästökauppajärjestelmän ulkopuolella. Vapaaehtoinen päästökompensointi antaa yrityksille mahdollisuuden tukea muun muassa vähemmän kehittyneiden maiden päästövähennyshankkeita ja kompensoida samalla oman toimintansa päästöjä.

Kumppaninasi me etsimme juuri sinun yrityksillesi kiinnostavia hankkeita ja hoidamme päästövähennysyksiköiden kaupan puolestasi. Asiantuntijoina välitämme aina tunnettujen standardien hyväksymiä ja valvomia päästövähennysyksiköitä.

Uusiutuvaa energiaa alkuperätakuilla

Tiesitkö, että uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön suosiminen on helppoa? Ostamme puolestasi alkuperätakuita, joilla todennetaan sähkön alkuperä. Voit valita esimerkiksi vesi- tai tuulivoimalla tuotetun sähkön, muuttamatta olemassa olevia sähkösopimuksia.

Content image