Content image

Mervi Leskinen

salkunhoitaja
p. 050 571 3995
mervi.leskinen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Hanki sähkön alkuperätakuut helposti

Jaa:

Uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön suosiminen on helppoa. Ostamme puolestasi alkuperätakuita, joilla todennetaan sähkön alkuperä. Voit siis valita uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön, muuttamatta olemassa olevia sähkösopimuksiasi.

Alkuperätakuita hankkiessasi voit suosia esimerkiksi pohjoismaista vesi- tai tuulivoimaa. Alkuperätakuun voi hankkia myös EKOenergia-ympäristömerkittynä, jolloin yrityksesi on oikeutettu hyödyntämään viestinnässään kansainvälistä EKOenergia-merkkiä.

Palvelemme myös sähköntuottajia

Tuottaessasi sähköä uusiutuvilla energialähteillä voit hyödyntää alkuperätakuita joko itse tai myydä ne markkinalle. Asiantuntijamme auttavat kaikissa toimissa alkuperätakuiden saamiseen, käyttämiseen ja myymiseen liittyen.

Tutustu biokaasusertifikaatteihin

Biokaasusertifikaatteja myönnetään Suomessa tuotetulle ja kaasuverkkoon syötetylle biokaasulle. Järjestelmään voivat liittyä asetetut ehdot täyttävät biokaasun tuottajat, jotka syöttävät kaasuverkkoon biokaasua sekä kaasun käyttäjät, jotka haluavat hyödyntää kotimaista biokaasua toiminnassaan. 

Content image