Janne Laine Gasum Portolio Services

Janne Laine

johtaja, Gasum Portfolio Services
p. 040 838 0679

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Gasum Portfolio Services Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoituspalvelulain mukainen toimilupa.

Tietosuojaseloste 

Salkunhallintapalvelut sähkö- ja päästömarkkinoille

Jaa:

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan piiriin kuuluville toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.

Asiantuntijamme vastaa puolestasi sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina yrityksellesi parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Salkunhallintapalveluille hallitset sähkö- ja päästömarkkinoiden riskejä, kun tiedät energian hinnan jopa vuosiksi eteenpäin.

Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisen sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.

Gasum Portfolio Services Oy on osa Gasum konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut.

Energiamarkkinat

Kuiva kesä vaihtui sateiseen syksyyn

Osakemarkkinat ovat olleet korjausliikkeessä alaspäin ja hermostunut ilmapiiri markkinoilla on  heiluttanut myös sähkön, polttoaineiden ja päästöoikeuden hintoja, kirjoittaa marraskuun markkinakatsauksessa analyytikko Markus Herranen.

Markus Herranen Gasum