Content image

Tommi Lehtosaari

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
p.  043 825 5577
tommi.lehtosaari@gasum.com


Biokaasulaitokset

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Yrityksesi biohajoavat jätteet uusiutuvaksi energiaksi?

Jaa:

Biokaasun tuotanto on kestävä ja kokonaisvaltainen tapa hyödyntää yrityksen tai yhteisön toiminnassa syntyvät biohajoavat jakeet.

Hävikistä ja sivuvirroista tuotetaan uusiutuvaa energiaa. Biokaasun sivutuotteena syntyvän orgaanisen aineksen kierrätämme takaisin luontoon kierrätyslannoitteina.

Olemme Suomen suurin biohajoavien jakeiden käsittelijä

Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta olemme suurin biohajoavien jakeiden käsittelijä Suomessa. Asiakkaillemme tarjoamme joustavan paikallisen palvelun tarvittaessa ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Palvelemme ammattitaidolla sekä yksityisiä että julkisia organisaatioita. Tarvittaessa järjestämme jätejakeille myös logistiikan hyödyntäen kattavaa alihankintaverkostoamme.

Käsittelemme muun muassa kotitalouksien erilliskerätyn biojätteen ja kauppojen syömäkelvottoman hävikin. Elintarviketeollisuuden sivuvirrat ja pilaantuneet kertaerät käsittelemme tarvittaessa myös pakkauksineen. Huolehdimme myös puhdistamo- ja rasvakaivolietteiden kierrätyksestä. Kasvitarhoilla syntyvät vihannesjätteet pystymme biokaasutuotannossa hyödyntämään kompostointia kokonaisvaltaisemmin.

Ota yhteyttä niin löydetään yrityksellesi sopivin ratkaisu.

"Biokaasun käyttöönotto ratkaisi ison ongelmamme. Kun olutta syntyy vuodessa noin 140 000 litraa, syntyy oluentuotannon sivutuotteena mäskiä jopa yli 50 tonnia. Aiemmin olemme kuljettaneet mäskin karjalle, sioille ja kompostiinkin. Nyt se noudetaan täältä Labiolle Lahteen, jossa siitä tehdään biokaasua"

Pekka Kääriäinen, Bryggeri Helsinki