Content image

Jussi Rinttilä

Myyntijohtaja, biokaasu
p. 040 512 1212
jussi.rinttila@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Kotimaista uusiutuvaa energiaa kiertotalousratkaisuilla

Jaa:

Tiesitkö, että Gasumin biokaasu on ainoa teollisuuden suoraan prosessikäyttöön saatavilla oleva biopolttoaine? 

Biokaasu valmistetaan biohajoavista jakeista paikallisilla biokaasulaitoksillamme. Siksi biokaasu on täysin kotimaista, uusiutuvaa energiaa. Jalostettu biokaasu ei käyttöominaisuuksiltaan eroa maakaasusta, joten se on käyttöönotettavissa ilman erityisinvestointeja kaikissa maakaasua käyttävissä kohteissa. Missä ja miten paljon bioenergiaa käytät, sen määrittelet sinä.

Mukaan kiertotalouteen - omista sivuvirroista biokaasua?

Gasum on sekä Suomen johtava biohajoavien jätteiden käsittelijä että biokaasun tuottaja. Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta voimme käsitellä yrityksesi biohajoavan jätteen biokaasuksi, jota voit hyödyntää jälleen valmistusprosessien energiana. Lue lisää biohajoavien jätteiden käsittelystä. 

Ota yhteyttä, me autamme löytämään yrityksellesi sopivimman ratkaisun. 

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Olemme ylpeitä, että olemme voineet osaltamme auttaa asiakkaitamme vähentämään valmistusprosesseista syntyviä hiilidioksidipäästöjä biokaasun siirtymisen myötä. Tutustu inspiroiviin tarinoihin asiakkaistamme. 

Content image