Content image

Jussi Rinttilä

Myyntijohtaja, biokaasu
p. 040 512 1212
jussi.rinttila@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Uusiutuvaa kotimaista energiaa teollisuudelle ja yrityksille

Jaa:

Tiesitkö, että Gasumin biokaasu on ainoa teollisuuden suoraan prosessikäyttöön saatavilla oleva biopolttoaine? 

Biokaasu valmistetaan biohajoavista jakeista paikallisilla biokaasulaitoksillamme. Siksi biokaasu on täysin kotimaista, uusiutuvaa energiaa. Jalostettu biokaasu ei käyttöominaisuuksiltaan eroa maakaasusta, joten se on käyttöönotettavissa ilman erityisinvestointeja kaikissa maakaasua käyttävissä kohteissa. Missä ja miten paljon bioenergiaa käytät, sen määrittelet sinä.

Palvelemme koko Suomessa ja Pohjoismaissa

Kaasu on aina puhdas, turvallinen ja joustava valinta teollisuuden ja yritysten valmistusprosessien energiaksi. Kaasuverkoston ulkopuolisille kohteille Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tarjoamme myös nesteytettyyn maakaasuun eli LNG:n perustuvia ratkaisuja.

Omista jätteistä biokaasua?

Gasum on sekä Suomen johtava biohajoavien jätteiden käsittelijä että biokaasun tuottaja. Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta voimme käsitellä yrityksesi biohajoavan jätteen biokaasuksi, jota voit hyödyntää jälleen valmistusprosessien energiana. Lue lisää biohajoavien jätteiden käsittelystä. 

Ota yhteyttä, me autamme löytämään yrityksellesi sopivimman ratkaisun. 

"Biokaasuun siirtyminen oli meille all in one -ratkaisu, eli siirto toteutettiin yhdellä kertaa ilman lisäinvestointeja. Biokaasun käytön myötä hiilidioksidipäästömme vähenivät vuosi­tasolla lähes 2 700 tonnia, mikä vastaa noin 1 300 bensiinikäyttöisen auton vuotuisia päästöjä."

Jani Reilimo, Operations Director, Paulig