Content image
Ville Sipponen

myyntipäällikkö
p. 0400 818 202
ville.sipponen@gasum.fi

Liikennekaasun hinta


Biokaasu

0,928 € / l


Maakaasu

0,801 € / l

Yritysautoilua taloudellisesti ja vihreästi

Valitsemalla kaasun yritysajoneuvojesi polttoaineeksi vähennät polttoainekustannuksia ja pienennät yrityksesi hiilijalanjälkeä. Kaasuautoon voit tankata päästötöntä kotimaista biokaasua tai valita liikenteen edullisimman polttoaineen maakaasun.

Kaasuvaihtoehto on tarjolla laajasti eri kokoluokissa aina henkilöautoista, hyötyajoneuvoihin sekä busseihin. Henkilöautoista kaasuautoja löytyy suosituimpien merkkien kuten Volkswagenin, Audin ja Skodan, myydyimmistä malleista. Kaasuauton hankintahinta ei eroa merkittävästi vastaavasta bensiini- tai dieselkäyttöisen autosta.

Valitse mitä tankkaat

Suomessa myytävät kaasuautot ovat bi-fuel-malleja, eli autoissa on kaasutankin lisäksi myös bensiinitankki. Kaasuauton toimintasäde on pidempi verrattuna muihin polttoaineisiin. Jos kaasu pääsee loppumaan, auto siirtyy automaattisesti käyttämään bensiiniä. 

Kaasuautoja käytetään Suomessa muun muassa seuraavissa käyttötarkoituksissa: 

  • työsuhdeautot
  • huolto- ja asennusajoneuvot
  • kuljetusautot
  • taksit
  • autokoulun opetusautot.

Tankkausasema verkosto laajenee

Laajennamme jatkuvasti kaasutankkausverkostoa, uusin asemamme avattiin Turkuun lokakuussa 2016. Nykyisten asemien sijainteihin ja lähimmän asemasi löydät tankkausasemakartasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin niin neuvotellaan yhdessä taloudellinen polttoaineratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Gas Card -maksukorttimme mahdollistaa myös sopimuskohtaiset alennukset polttoainekustannuksiin.
"Asiakkaamme ovat nykyisin hyvin ympäristötietoisia ja kiinnostuneita vihreistä arvoista. Biokaasu on meille luonteva valinta, sillä se on sataprosenttisesti kotimainen ja uusiutuva polttoaine, jonka pienhiukkaspäästöt ovat nolla.”

Ilpo Niemi, toimitusjohtaja Niemi Palvelut Oy