Heidi Kuoppala

Heidi Kuoppala

myyntipäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Itä-Suomi
p. 050 440 9793 
heidi.kuoppala@gasum.com

Content image

Ville Sipponen

myyntipäällikkö, muu Suomi
p. 0400 818 202
ville.sipponen@gasum.com

Kiinteähintaista autoilua taksiyrittäjille

Jaa:

Valitse vaivaton, kilpailukykyinen ja kustannuksiltaan ennustettava sopimus jopa kolmeksi vuodeksi eteenpäin! Me takaamme bio- ja maakaasun kiinteään kuukausihintaan, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen. 

Kiinteän hinnan avulla voit taksiyrittäjänä ennakoida useamman vuoden polttoainekustannukset ilman huolta polttoaineiden hintojen vaihtelusta. Lisäksi syntyy mahdollisuus merkittäviin säästöihin: jos ajat esimerkiksi kaksivuotisen kiinteän sopimuksen aikana 240 000 kilometriä, voit säästää tällä jaksolla yli 6 000 euroa verrattuna dieseliin. Jos dieselin hinta nousee tällä aikavälillä nykyisestä, myös säästetty summa kasvaa. 

Maa- tai biokaasun kiinteä kuukausihinta määräytyy porrastetusti sopimuksen voimassaoloajan ja ajoneuvojen vuotuisten ajokilometrien mukaan. Sekä ajoneuvojen pitoajat että ajomääriin liittyvät arviot saattavat todellisuudessa poiketa ennalta arvioidusta, joten muutokset sopimukseen ovat tehtävissä joustavasti. 

Tutustu taksituotteen sopimusehtoihin täällä.

 

Miksi valitsisit kaasun?

Kaasuautoilu on helppo tapa vähentää yrityksesi kustannuksia. Samalla myös luonto kiittää! Gasumin asemilla voit valita joko 100 % suomalaisen ja uusiutuvan biokaasun tai maakaasun.

Toimi näin

Content image

Tutustu kaasuautomalleihin

Kaasuautoja löytyy yleisimmiltä automerkeiltä ja suosituimmista malleista.

GasCard

Hanki GasCard

Gasumin maksuaikakortilla hoidat maksamisen helposti kaikilla tankkausasemillamme. Kiinteähintainen tuote on sidottu GasCardiin.

kaasutankkausasemalla maksaminen

Tankkaa asemillamme

Tankkaa kotimaista, uusiutuvaa biokaasua asemiltamme ympäri Suomen ja kuljeta asiakkaita kustannustehokkaasti.