Tutustu asiakkaisiimme

Asiakkaamme ovat edelläkävijöinä Suomessa valinneet uusiutuvan energian, kotimaisen ja päästöttömän biokaasun. Tutustu tarinoihin ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme. Lisää voit lukea myös täältä.

Content image

Paulig

Kahvin paahtaminen vaatii kokemusta: ammattilainen näkee ja haistaa kun paahto on valmis.


Content image

Fazer

Fazerin toiminnan ytimessä on aina ollut vastuullisuus. Energiaratkaisuna vierailukeskuksessa on Gasumin tuottama biokaasu, joka syntyy Fazerin tehtaan sivuvirroista.


Content image

Bryggeri Helsinki

Bryggeri Helsingin perusfilosofiana on yhdistää hyvä ruoka ja olut niin, että koko kokonaisuus rakentuu oluen ympärille. Myös ekologisuus on ollut lähellä tekijöiden sydäntä.


Content image

Hämeenlinnan Osuusmeijeri

Kanta-Hämeessä, lähellä Hämeenlinnan keskustaa eikä kovin kaukana Aulangon upeista maisemista tarvitaan paljon energiaa. 


Content image

Kouvolan Lakritsi

Kouvolan Lakritsin historia on monivaiheinen. Yritys toimi alkujaan Viipurissa ja valmisti limonadia. Lakritsia on tehty yli 70 vuotta, nykyisellä reseptillä vuodesta 1960.


Content image

Niemi Palvelut

Kalevi Niemen vuonna 1981 perustamassa perheyrityksessä ihmisläheisyys, vihreät arvot ja kotimaisuus ovat olleet alusta saakka tärkeitä. Keväällä 2016 Niemi Palvelut Oy käynnisti..