Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-17
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.fi

Nauti kaasulla kokkaamisen eduista ravintolassasi

Mahdollistamme aidon kaasuliekin käytön yli 300 ravintolalle Helsingissä. Kaasuputkiverkoston alueella sijaitsevat ravintolat voivat ottaa kaasun käyttöön helposti, turvallisesti ja toimitusvarmasti.

Monikäyttöistä kaasua voit hyödyntää kaasulieden lisäksi myös terassilämmittimissä tai vaikkapa tunnelman luojina toimivilla kaasutakoilla. Kaasualan asiantuntijana Gasum huolehtii aina kaasulaitteittesi toimivuudesta ja varmistaa turvallisen ja pitkäikäisen käytön.

Arvostavatko asiakkaasi ekologisia valintoja?

Gasumin asiakkaana voit valita ravintolaasi joko maakaasun tai kotimaisen, uusiutuvan ja ympäristöystävällisen biokaasun. Biokaasun käyttö lisää pienen ravintolan kuukausittaisia kustannuksia vain noin viidellä eurolla.

Uusi ravintolayrittäjä?

Kaasun hinnoittelu perustuu arvioon kaasun kulutuksesta. Jos halut solmia kaasusopimuksen ota yhteyttä asiakaspalveluumme - me autamme mielellämme.

Hinnasto


Ravintola Reginan keittiössä Helsingin Ullanlinnassa ruoka valmistuu uusiutuvalla energialla. Reginan keittiömestarin Markus Aremon mielestä kotimainen biokaasu on moderni ja helppo tapa kantaa omalta osaltaan vastuu maapallosta.