Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Lämmitä puhtaasti

Jaa:

Kaasu on puhdas ja tulevaisuuteen katsova energiaratkaisu teollisuuden ja yritysten tarpeisiin. Kaasua voidaan hyödyntää sekä lämmityksessä että valmistusprosessien energiana.

Kaasun monipuoliset käyttöominaisuudet ovat saatavilla myös uusiutuvan ja kotimaisen biokaasun käyttöönotolla. Maakaasu voidaan ilman erityisinvestointeja korvata osittain tai kokonaan päästöttömällä biokaasulla.  

Lue biokaasun jo käyttöönottaneista asiakkaistamme ja liity mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Asiakkaanamme sinulla on aina käytössäsi myös maamme paras kaasutekninen asiantuntemus ja osaaminen. 

Omista jätteistä biokaasua?

Gasum on sekä Suomen johtava biohajoavien jätteiden käsittelijä että biokaasun tuottaja. Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta voimme tarjota yrityksesi omiin sivuvirtoihin perustuvan energiaratkaisun.


"Raaka-aineita pitää kunnioittaa, eikä mitään saa heittää hukkaan. Tähän liittyy myös tekemämme energiaratkaisu: vierailukeskuksen käyttämä biokaasu syntyy omista jätteistämme."

Nina Elomaa, yritysvastuujohtaja, Fazer