Tero Kurkinen Gasum

Tero Kurkinen

tiimipäällikkö, energiamarkkinapalvelut
p. 0400 889 726
tero.kurkinen@gasum.com

Tekninen tuki:
e2.support@gasum.com

Ota energiamarkkinat haltuun ketterillä työkaluillamme

Me uskomme, että energiamarkkinoilla toimiminen voi olla helpompaa. Siksi intohimomme on kehittää ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallitsemaan riskejä ja pysymään ajantasalla energiamarkkinoiden muutoksista.

Päätöksenteko energiamarkkinoilla vaatii tuekseen ajantasaisen näkymän markkinoihin. Ratkaisumme tarjoaa käyttöösi aina viimeisimmän markkinainformaation ja työkalujemme avulla raportointi ja halutun informaation kohdentaminen oikeille henkilöille ja sidosryhmille on helppoa.

Koska organisaatiot ovat erilaisia joustavan alustamme lähtökohtana on muokattavuus sinun tarpeidesi mukaisesti. Työkalujemme avulla luot helposti dynaamisia raportteja ja graafisia kuvaajia, jotka päivittyvät tiedon muuttuessa ja mahdollistavat tiedon tarkastelun eri tasoilla. Halutessasi asiantuntijamme tukevat raporttien luomisesssa ja ylläpidossa.

Yritysten on menestyäkseen muututtava, kun markkinat ja maailma ympärillämme muuttuvat. Muutosten toteuttaminen on siksi sisäänrakennettuna ohjelmistoratkaisuissamme. Toimintatapojen muuttuessa, voimme toteuttaa muutokset joustavasti ilman raskaita määrittelyprosesseja.

Ohjelmistoratkaisumme pähkinänkuoressa

  • Ajantasainen tieto energiamarkkinoilta ja sähköpörsseistä sinun tarpeittesi mukaan muokattuina havainnollistavina raportteina.

  • Organisaatiosi riskipolitiikka helposti seurattavina mittareina, jotka nopeuttavat päätöksentekoasi. Ratkaisumme kerää ja analysoi markkinatiedon puolestasi ja tuottaa automaattiset raportit organisaatiosi käyttöön.

  • Asiakkuuksien hallinta ja vaativa tarjouslaskenta samassa paketissa. Ratkaisumme kokoaa yhteen tarjoukset, myyntisopimukset, suojaukset, kulutustiedot ja reaaliaikaisen markkinatiedon.

Kumppani lähellä sinua

Hyvien kumppanien kanssa energiamarkkinoilla toimiminen on helpompaa. Kerromme mielellämme lisää ohjelmistoratkaisuistamme ja tarvittaessa tarjoamme myös asiantuntijapalvelut käyttöösi koko markkinaketjun osalta. Ota yhteyttä niin keskustellaan yrityksellesi parhaiten sopivasta ratkaisusta.

Content image

Tutustu asiantuntijapalveluihimme

Kumppaninasi tarjoamme käyttöösi energiamarkkinoiden kattavimmat palvelut. Osallistumme puolestasi kaupankäyntiin ja hyödynnämme markkinoiden mahdollisuuksia ympäri vuorokauden. Aina optimoiden sinulle parhaan mahdollisen sähkön hinnan.