Aktivoi GasCard-korttisi

Jos uutta autoasi ei toimiteta ostopäivän yhteydessä, muista aktivoida kampanjaetusi alkamaan alla olevalla lomakkeella auton luovutuspäivän lähestyessä.

Aktivoi tankkausetusi

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

GasCard-maksukortti yrityksille

GasCard-maksukortilla maksaminen on vaivaton ja kuluton tapa hoitaa yritysautojen polttoainelaskutus. GasCard on pin-koodilla toimiva maksukortti, jolla voit maksaa polttoaineen kaikilla Gasumin kaasutankkausasemilla. Meillä voit tankata uusiutuvaa biokaasua tai maakaasua.

Tankkauksista lähetetään kuukausittain lasku, joka kokoaa kaikki yrityksen tankkaukset kätevästi yhdelle koontilaskulle. GasCard-kortit voidaan yksilöidä helposti yrityksen omien tarpeiden mukaan, jolloin polttoainekulujen seurattavuus helpottuu. GasCard-maksukortin voi tilata helposti verkosta alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä liikennemyyntiimme, niin keskustellaan yrityksellenne sopivimmasta tavasta vähentää polttoainekustannuksia sekä autoilusta syntyvää hiilijalanjälkeä.

Tilaa GasCard tästä

GasCard-korttisopimusehdot yrityksille

Yleiset sopimusehdot yrityksille


Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia, tilaa GasCard-maksukortti yrityksellesi erillisellä pdf-lomakkeella