Voisiko sinunkin yrityksesi hyödyntää biokaasua?

Kaasu on aina puhdas, turvallinen ja joustava valinta teollisuuden ja yritysten valmistusprosessien energiaksi. Me autamme löytämään yrityksellesi sopivimman ratkaisun!

 

Lue lisää

The Helsinki Distilling Companyn tuotteista noin 80 % valmistetaan biokaasulla

The Helsinki Distilling Company on ensimmäinen tislaamo Helsingissä yli 100 vuoden aikana. Sitä pyörittää kaksi ystävystä, Kai Kilpinen ja Mikko Mykkänen. Yhtiö on tuottanut vuodesta 2014 lähtien palkittua premium-giniä, viskiä, likööreitä ja pontikkaa. Yhtiö valmistaa myös yhteistyössä Olvin kanssa monia mietoja juomia ja tislaamon oma Helsinki Long Drink on monelle tuttu tuote. Tislaamo järjestää myös ohjattuja maisteluja ja retkiä.

Biokaasua yritysten omista jätteistä

Biokaasu tuotetaan kiertotalouden hengessä tislaamon omasta jätteestä. Tislaamon mäskäyksestä yli jäävän ranki viedään jatkojalostettavaksi Lahden biokaasulaitokseen, jossa siitä tuotetaan uusiutuvaa, täysin kotimaista biokaasua, jonka Helsinki Distilling Company ostaa takaisin. Noin 80 prosenttia tislaamon tuotteista valmistetaan biokaasulla.

Ajassa kiinni

Yritys päätti keväällä aloittaa käsidesin pullottamisen koronaviruspandemian hillitsemiseksi. Helsinki Käsidesi on käsihuuhde, joka on valmistettu viljapohjaisesta etanolista ja glyserolista. Tuotteen alkoholipitoisuus on yli 70 prosenttia. Lisäaineena on vain glyserolia, joka pitää ihon kunnossa, mutta ei jätä tahmeaa tunnetta käsiin. Helsinki Käsidesi on saatavilla 500 ml pumppupullossa sekä kätevässä 70 ml suihkepullossa, joka mahtuu taskuun tai laukkuun.

Tutustu myös näihin
Kaslink kaurajuoma mustikka
TUOTE PAIKALLAAN

Kaslink Aito kaurajuoma mustikka

Kotimaisesta kaurasta ja mustikoista koostuva herkku, mutta ei tippaakaan maitoa. Valmistettu suomalaisella biokaasulla - totta kai.

Lue lisää
Content image
TUOTE PAIKALLAAN

Helsingin Kahvipaahtimossa paahdetaan intohimolla

”Kun on vaihtoehto, meillä valitaan se maapallon kannalta järkevämpi”, Helsingin Kahvipaahtimon Benjamin Andberg kertoo.

Lue lisää
Meiran ketsuppi valmistuu biokaasulla
TUOTE PAIKALLAAN

Meiran ketsuppi valmistuu biokaasulla

Meiran ketsuppia valmistetaan vuosittain yli miljoona pulloa yrityksen omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallilassa.

Lue lisää