Kaasuautoilun suosio nousee, mikä näkyy kaasuautojen myyntimäärissä. Markkinan ennustetaan jatkavan voimakasta kasvuaan, ja meillä on erinomaiset valmiudet olla mukana tukemassa tätä.

SEATin bio- ja maakaasua käyttävä mallisto kattaa Miin, Leonin ja uuden Ibizan. Ensi vuonna bio-maakaasuversio tulee myös juuri markkinoille tulleeseen uuteen Aronaan. SEATilla on Suomen laajin kaasuautomallisto, jonka avulla uskomme kasvun olevan osaltamme ensi vuonna satoja prosentteja.

Jukka Kiuru, SEAT-liiketoiminnan johtaja, SEAT Suomi

Škoda Octavia on ollut tämän vuoden markkinajohtaja kaasu­käyttöisten autojen myynnissä huikealla yli 70 prosentin markkinaosuudella. Ensi vuodelle haemme lisää kasvua ja volyymiä.

Ensi vuodelle ehdotettu romutuspalkkio, joka on kaasuautoille 2 500 euroa, tuo kasvua yksityisasiakkaiden kauppaan. Yritysautoissa odotamme kasvua erityisesti vähäpäästöiseltä Octavia G-TEC -mallilta (CO2-päästöt 99 g/km). Citigo G-TEC on puolestaan oivallinen vaihtoehto yritysten tuotantoautojen tarpeisiin.

Jussi Kostiainen, markkinointi- ja tuotejohtaja, Škoda, Helkama-Auto OY

Tutustu myös näihin

Gallup: Miten yhtiöstäsi tuli kiertotalouden edelläkävijä?

Jätteen minimointi ja kerätyn jätteen hyötykäyttäminen kiinnostavat jätehuollon ammattilaisia.

Lue lisää

Gallup: Mikä on tulevaisuuden polttoaine meriliikenteessä?

Nesteytetty maakaasu kiinnostaa nyt laajasti meriliikenteen asiakkaita. Kysyimme asiakkailta, mikä tekee siitä heidän mielestään houkuttelevan vaihtoehdon.

Lue lisää

Gallup: Miksi valitsit kaasuauton?

Kaasuauto houkuttelee kuljettajia muun muassa pienemmän budjetin sekä matalampien hiilidioksipäästöjen ansiosta.

Lue lisää