Content image

Gasum mukana Energia 2018 -messuilla

Gasum on vahvasti mukana vuoden suurimmassa energia-alan tapahtumassa Energia 2018 -messuilla 23.–25.10.2018 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Otamme osaa ilmastokeskusteluun ja esittelemme vähäpäästöisten biokaasun, maakaasun ja nesteytetyn maakaasun (LNG) roolia energia-alalla kohti vähähiilistä yhteiskuntaa. Gasumin asiantuntijat esiintyvät messujen ohjelmalavoilla joka päivä.

Tervetuloa Gasumin osastolle A324 (A-halli) vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan puhtaasti kotimaisella biokaasulla paahdettua Pauligin kahvia. Osastollamme pääset tutustumaan Skoda Octavia G-TEC -kaasuautoon. Luvassa myös asiakkaidemme inspiroivia tietoiskuja ja mukavia tuoteyllätyksiä.

Gasumin osastolla A324 tapahtuu

Tule kuuntelemaan asiakkaidemme mielenkiintoisia tietoiskuja biokaasun, maakaasun, LNG:n ja LBG:n käytöstä, minkälaisia hyötyjä uuden energiamuodon valinta on yritykselle tuonut ja miten kaasun häiriötöntä käyttöä on tuettu.

TIISTAI 23.10.
10:00  Maakaasun häiriötön käyttö Kangasalla, Kangasalan Lämpö Oy, Pekka Lehtonen, toimitusjohtaja

KESKIVIIKKO 24.10.
10:00  Nesteytetyllä biokaasulla askel kohti puhtaampaa energiantuotantoa, Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy, Antti Kokko, Head of Sales
11:00  The Game Changer, Kotkamills Oy, Eveliina Lukkarinen, Head of Technical Customer Service
12:45  Laatua vuodesta 1917 – kotimaista biokaasua vuodesta 2015, Wigren, Keijo Vataja, toimitusjohtaja 
15:30  Makeita innovaatioita puhtaammalla omalla tunnolla, Kouvolan Lakritsi, Timo Nisula, lakutehtailija


TORSTAI 25.10.
 
13:30  Ympäristöystävällisesti askeleen edellä, Kaslink, Susanna Kallio, markkinointijohtaja

Content image

Ilmainen sisäänpääsy Energia 2018 -messuille

Sisäänpääsy tapahtumaan on maksuton. Rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon vältät jonot ja ruuhkat tapahtumapäivinä. Lue lisää Energia 2018 -messuista ja rekisteröidy kävijäksi veloituksetta jo hyvissä ajoin.
Nähdään Tampereella!