Content image

Olga Väisänen

johtaja, viestintä
p. 040 554 0578
olga.vaisanen@gasum.com
Twitter: @OlgaVaisanen

Content image

Anna-Sofia Malmi

viestintäpäällikkö
p. 050 469 0114
anna-sofia.malmi@gasum.com
Twitter: @annasofiamalmi

Mediayhteydet Gasumilla

Jaa:
  • Kuvapankista voit ladata kuva-aineistoa median käyttöön. Mainitsethan lähteen.
  • Asiakas- ja sidosryhmälehtemme sekä vuosikatsaukset ovat luettavissa  julkaisupankissa

Gasumin viestintä palvelee mediaa kaikissa yhtiöön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä!

Gasum lyhyesti

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasu- ja energia-alan asiantuntija. Tarjoamme puhtaampaa energiaa lämmön ja sähkön yhteistuotannon sekä teollisuuden tarpeisiin ja puhtaampia polttoaineratkaisuja maa- ja meriliikenteeseen. Autamme asiakkaitamme pienentämään omaa hiilijalanjälkeään sekä asiakkaidensa hiilijalanjälkeä. Yhdessä kumppaniemme kanssa edistämme kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta sekä maalla että merellä.

Gasum edistää kiertotaloutta ja on johtava biokaasun toimittaja ja biohajoavan jätteen käsittelijä. Olemme nesteytetyn maakaasun (LNG) Pohjoismaiden markkinoiden johtava toimija.

Gasum-konsernilla on noin 350 työntekijää Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto oli 1 177 miljoonaa euroa vuonna 2018. Gasum on Suomen valtion omistama yhtiö.

15.01.2020

Häiriöitä asiakaspalvelumme puhelinpalvelussa 19.1. ja 2.2.

Asiakaspalvelumme puhelinpalvelua päivitetään 19.1. ja 2.2. klo 00.00-04.00 välisenä aikana. Päivitysten aikana saattaa esiintyä katkoksia puhelun yhdistämisessä asiakaspalveluumme.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

 

Gasum Asiakaspalvelu

Lue lisää
15.01.2020

Etsimme Jyväskylään asiakasvastuullista salkunhoitajaa

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.

Asiantuntijamme vastaavat sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisen sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.

Gasum Portfolio Services Oy on Finanssivalvonnan valvoma sijoituspalveluyhtiö ja osa Gasum-konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut.

Oletko kannuksesi energia- tai rahoitusalalla hankkinut osaaja tai vaihtoehtoisesti alalle suuntaavaa tulevaisuuden asiantuntija?

Etsimme nyt Gasum Portfolio Servicesille tiimin vahvistukseksi asiakasvastuullista salkunhoitajaa, sijoituspaikkana Jyväskylä. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Gasum Portfolio Servicesin kanssa.

Tehtävänkuva

Salkunhoitajana tehtävänäsi on vastata nimettyjen asiakkaiden salkunhallintapalveluiden tuottamisesta ja hallinnoinnista. Päivittäinen työsi koostuu asiakasyhteydenpidosta ja -palavereista sekä neuvonnasta energiamarkkinoihin ja niiden riskeihin liittyen. Asiakkainasi ovat pääasiassa suuret kuluttajat sekä energiayhtiöt. Työssäsi kommunikoit säännöllisesti asiakkaiden kanssa, suunnittelet ja toteutat tulevia toimenpiteitä asiakkaan salkkuihin ja osallistut sopimusneuvotteluihin. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan kehitysasioihin mm. palveluiden kehittämisen osalta.

Mitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi teknillinen tai kaupallinen, ja omaat jo jonkin verran kokemusta energia-, rahoitus- ja/tai vakuutusalan työtehtävistä. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut energia-alan tulevaisuuden näkymistä ja palat halusta työskennellä asiakasrajapinnassa vastuullisissa työtehtävissä. Olet ulospäinsuuntautunut ja ratkaisukeskeinen työssäsi. Pääset osaksi kymmenen hengen rentoa ja huumorintajuista tiimiä, jossa työskennellään asiantuntevasti aina toinen toistaan auttaen ja tukien. Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä ajantasaisia it-taitoja, ruotsin kielen taito on plussa. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän pohjoismaisessa ympäristössä jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla. Lisäksi tarjoamme kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja innovatiivisessa yrityksessä sekä inspiroivan ja modernin työpaikan rohkaisevassa tiimissä. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Hae tehtävää

Lue lisää
10.01.2020

Gasumin vuoden 2020 kaasurahaston apurahat haettavissa

Gasum jakaa vuosittain apurahoja tutkijoille. Tutkimus, teknologia ja innovaatiot ovat keskeisessä roolissa matkalla kohti puhdasta ja kestävää pohjoismaista kaasuekosysteemiä. Kaasu- ja energia-alan edelläkävijänä Gasum panostaa uusien teknologioiden, konseptien ja energiajärjestelmien kehitykseen. Vuoden apurahojen hakuaika on nyt auki ja päättyy helmikuun 7. päivänä 2020.

Kaasurahaston tavoitteena on vastata yhteiskunnan muutoshaasteeseen kehittämällä kaasuun perustuvia energiaratkaisuja ja tuottamalla kaasualan kehitystä tukevaa tietoa.

Tuettavat aihealueet voivat liittyä esimerkiksi:

  • kaasuun liittyvään kierto- ja biotalouteen
  • kaasun kuljettamiseen ja logistiikkaan
  • kaasun käyttöä edistäviin hajautettuihin energiaratkaisuihin tai
  • kaasuun perustuva energian varastointiteknologioihin (esim. power-to-gas).

Kaasurahasto on yksi Tekniikan edistämissäätiön (TES) erikoisrahastoista ja rahaston hoidosta ja hallinnoinnista vastaa TES.

Kenelle apurahoja myönnetään?

Apurahoja myönnetään jatko-opiskelijoille väitöskirjatyöhön. Poikkeustapauksissa voidaan myöntää rahoitusta myös korkeatasoisiin maisteritason lopputöihin. Tukea myönnetään Suomessa tehtävään tutkimukseen mukaan lukien mahdolliset työn ulkomaanjaksot. Kaasurahaston tavoitteena on tukea päätoimista tutkimusta. Päätoimista tutkimusta pyritään tukemaan kokopäivärahojen avulla. Lisäksi kaasurahasto pyrkii opiskelijan pitkäjänteiseen rahoittamiseen. Näin ollen rahaston kautta on mahdollista hakea rahoitusta myös useampana peräkkäisenä vuotena. Tämä edellyttää kuitenkin näyttöä edistymisestä. Edistyminen tulee käydä ilmi sekä hakemuksesta että työn ohjaajan tai valvojan suosituskirjeestä.

Kaasurahastolle osoitetut hakemukset käsitellään rahaston neuvottelukunnassa, jonka puheenjohtaja on TkT Lars Gädda ja muut jäsenet ovat professori Jukka Rintala Tampereen teknillisestä yliopistosta, professori Esa Vakkilainen Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, Marianna Jokila Tekniikan edistämissäätiöstä ja Gasumin toimitusjohtaja TkT Johanna Lamminen.

Vuonna 2019 kaasurahastosta myönnettiin 8 apurahaa, arvoltaan 62 200 euroa. Apurahoja on myönnetty vuodesta 2005 alkaen. Tutustu viime vuoden apurahojen saajiin ja tutkimusaiheisiin:
 

Tutustu myös TES:n sivustoon apurahojen hakuun liittyen >

 

Lisätietoja:

Viljami Kinnunen, kehitysinsinööri, Gasum

p. +358 50 33 10308, etunimi.sukunimi@gasum.com


Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasu- ja energia-alan asiantuntija. Tarjoamme puhtaampaa energiaa lämmön ja sähkön yhteistuotannon sekä teollisuuden tarpeisiin ja puhtaampia polttoaineratkaisuja maa- ja meriliikenteeseen. www.gasum.fi 

Lue lisää