Content image

Olga Väisänen

johtaja, viestintä
p. 040 554 0578
olga.vaisanen@gasum.com
Twitter: @OlgaVaisanen

Content image

Anna-Sofia Malmi

viestintäpäällikkö
p. 050 469 0114
anna-sofia.malmi@gasum.com
Twitter: @annasofiamalmi

Mediayhteydet Gasumilla

Jaa:
 • Kuvapankista voit ladata kuva-aineistoa median käyttöön. Mainitsethan lähteen.
 • Asiakas- ja sidosryhmälehtemme sekä vuosikatsaukset ovat luettavissa  julkaisupankissa. Voit myös tilata lehden ilmaiseksi.

Gasumin viestintä palvelee mediaa kaikissa yhtiöön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä!

Gasum lyhyesti

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasu- ja energiamarkkinoiden asiantuntija. Tarjoamme puhtaampaa energiaa ja energiamarkkinoiden asiantuntijapalveluita teollisuuden ja lämmön ja sähkön yhteistuotannon tarpeisiin sekä puhtaampia polttoaineratkaisuja maantie- ja meriliikenteeseen. Autamme asiakkaitamme pienentämään heidän omaa hiilijalanjälkeään sekä heidän asiakkaidensa hiilijalanjälkeä. Yhdessä kumppaniemme kanssa edistämme kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta sekä maalla että merellä. 

Gasum-konsernilla on noin 350 työntekijää Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto oli 1 128 miljoonaa euroa vuonna 2019. Gasum on Suomen valtion omistama yhtiö.

14.08.2020

We are looking for a Sustainability Specialist based in our Espoo office

The Sustainability Specialist will join our Nordic HSEQ team. In this position you will work closely with other team members and cooperate with other internal functions and external stakeholders.

Your main responsibilities will be:

 • Managing Gasum’s certified sustainability system and ecolabeling schemes

 • Coordinating environmental data management and providing analytical expertise in compiling reports

 • Carrying out greenhouse gas calculations

 • Participating in Gasum Group’s corporate responsibility reporting

 • Supporting Gasum’s business units, support units, sales and projects in diverse sustainability topics

What we expect from you:

You’re the Sustainability Specialist we’re looking for if you have a relevant academic degree, a few years’ experience in the field of sustainability, and are interested in the energy sector. Understanding and experience from tasks related to environmental calculations, related standards and life cycle assessment are an asset. Good mathematical skills and mastering the MS Excel are a definite plus.

You’re a flexible and cooperative team player with plenty of initiative and a long-term focus. You have a persistent working style and customer-oriented approach. You’re quick to learn new tasks and operate independently in your everyday work. We appreciate good communication competency. This role requires fluent written and spoken Finnish and English. Swedish/Norwegian is an advantage. Our internal company language is English.

We offer you:

 • Interesting tasks in a Nordic environment and insights into the energy sector

 • Development opportunities in our responsible and innovative company

 • An inspiring and modern workplace and an encouraging team to support you

 • Our ethical code covers looking after people and the environment alike. We aim at building a cleaner tomorrow.

Interested in building a cleaner tomorrow?

Please apply by Sunday August 30, 2020, enclosing your CV and salary request. For inquiries about the vacancy, please contact Sustainability Manager Elina Saarivuori between 13:00 and 16:00 on Thursday August 20, 2020 or between 13 and 15 on Wednesday August 26 on +358509112668.

Apply here

 

Lue lisää
12.08.2020

Tampereen alueelle luvassa lisää tankkausasemakapasiteettia

Kiinnostus kaasuautoilua kohtaan on vahvaa ja kaasuajoneuvojen määrä on jatkanut kasvamistaan. Markkinan kasvu ja kesäaikana kasvanut kotimaanmatkailu ovat asettaneet Tampereen alueen tankkausasemakapasiteettimme koetukselle. Tämä on valitettavasti näkynyt tankkausasemillamme vajaatankkauksina erityisesti ruuhka-aikoina. Gasumilla on työn alla useita toimenpiteitä alueen tankkausasemakapasiteetin kasvattamiseksi.

Kaasutankkausasemakapasiteetin kasvattaminen edellyttää aina asemakohtaista selvitystä, suunnittelua sekä lupaprosessin läpikäyntiä. Olemme parhaillaan viimeistelemässä selvitystä Tampereen nykyisten asemien kapasiteetin kasvattamiseksi, ja työn alla on myös kaksi erillistä uutta asemahanketta, joista molempien asemien on tarkoitus palvella myös henkilöautoliikennettä.

Tiedotamme hankkeiden yksityiskohdista heti, kun tarvittavat maankäyttö- ja lupa-asiat on saatu viimeisteltyä.

Lisätietoja:
Gasum asiakaspalvelu, puh. 0800 122 722

Kuluttaja-asiakkaat: asiakaspalvelu@gasum.com
Yritysasiakkaat: yritysasiakaspalvelu@gasum.com 


Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasu- ja energia-alan asiantuntija. Tarjoamme puhtaampaa energiaa lämmön ja sähkön yhteistuotannon sekä teollisuuden tarpeisiin ja puhtaampia polttoaineratkaisuja maa- ja meriliikenteeseen. www.gasum.fi 

Lue lisää
10.08.2020

Haemme ruotsinkielistä salkunhoitajaa Jyväskylään tai Espooseen

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.

Asiantuntijamme vastaavat sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisen sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.

Gasum Portfolio Services Oy on Finanssivalvonnan valvoma sijoituspalveluyhtiö ja osa Gasum-konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut.

Oletko kannuksesi energia- tai rahoitusalalla hankkinut osaaja tai vaihtoehtoisesti alalle suuntaavaa tulevaisuuden asiantuntija?

Gasum Portfolio Servicesin laajentaessa toimintaansa Pohjoismaihin etsimme tiimin vahvistukseksi ruotsin kielen taitoista salkunhoitajaa. Sijoituspaikkasi voi olla Jyväskylässä (ensisijainen) tai Espoossa. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Gasum Portfolio Servicesin kanssa.

Tehtävänkuva

Salkunhoitajana tehtävänäsi on vastata nimettyjen asiakkaiden salkunhallintapalveluiden tuottamisesta ja hallinnoinnista. Päivittäinen työsi koostuu asiakasyhteydenpidosta ja -palavereista sekä neuvonnasta energiamarkkinoihin ja niiden riskeihin liittyen. Asiakkainasi ovat pääasiassa suuret teolliset sähkönkuluttajat sekä energiayhtiöt. Työssäsi kommunikoit säännöllisesti asiakkaiden kanssa, suunnittelet ja toteutat tulevia toimenpiteitä asiakkaan salkkuihin ja osallistut sopimusneuvotteluihin. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme mm. palveluiden kehittämisen osalta.

Mitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi energia-alan koulutus, teknillinen tai kaupallinen koulutus. Sinulta voi löytyä myös jo jonkin verran kokemusta energia-, rahoitus- ja/tai vakuutusalan työtehtävistä. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut energia-alan tulevaisuuden näkymistä ja palat halusta työskennellä asiakasrajapinnassa vastuullisissa työtehtävissä. Olet ulospäinsuuntautunut, myyntihenkinen ja ratkaisukeskeinen työssäsi.

Pääset osaksi kymmenen hengen rentoa ja huumorintajuista tiimiä, jossa työskennellään asiantuntevasti aina toinen toistaan auttaen ja tukien. Etsimme tehtävään henkilöä, joka on sekä suomen että ruotsin kielen taitoinen. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta Pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi).

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän pohjoismaisessa ympäristössä jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla. Lisäksi tarjoamme kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja innovatiivisessa yrityksessä sekä inspiroivan ja modernin työpaikan rohkaisevassa tiimissä. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi, parhaiten tavoitat arkisin klo 9-15 välillä (Huom. 17.-21.8. Kaisa lomalla). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ensimmäiset haastattelut aloitamme viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.8.2020 mennessä 

Hae tehtävää

 

Lue lisää