Content image

Olga Väisänen

johtaja, viestintä
p. 040 554 0578
olga.vaisanen@gasum.com
Twitter: @OlgaVaisanen

Content image

Anna-Sofia Malmi

viestintäpäällikkö
p. 050 469 0114
anna-sofia.malmi@gasum.com
Twitter: @annasofiamalmi

Mediayhteydet Gasumilla

Jaa:
  • Kuvapankista voit ladata kuva-aineistoa median käyttöön. Mainitsethan lähteen.
  • Asiakas- ja sidosryhmälehtemme sekä vuosikatsaukset ovat luettavissa  julkaisupankissa

Gasumin viestintä palvelee mediaa kaikissa yhtiöön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä!

Gasum lyhyesti

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja edistää kiertotaloutta käsittelemällä jätteitä sekä tuottamalla biokaasua ja kierrätysravinteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tarjoaa energiaa sähkön ja lämmöntuotantoon, teollisuudelle sekä maa- ja meriliikenteelle.  Gasum on Pohjoismaiden johtava biokaasun tarjoaja. Yhtiöllä on kaasutankkausasemaverkosto, joka palvelee myös raskasta kalustoa. Gasum on myös nesteytetyn maakaasun (LNG) Pohjoismaiden markkinoiden johtava toimija. Yhtiö jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja toimittaa LNG:tä merenkulun, teollisuuden ja raskaan liikenteen tarpeeseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Gasum tarjoaa energiamarkkinoiden kattavimmat asiantuntijapalvelut ja ratkaisut. 

Gasum-konsernissa työskentelee noin 350 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 1 177 milj. euroa. Gasum on 100 prosenttisesti Suomen valtion omistama yhtiö.

22.05.2019

Kaasutankkausasema Oulun Limingantullissa on auki – tervetuloa tankkaamaan!

Limingantullin kaasutankkausasema Oulussa on avautunut kaasuautoilijoiden käyttöön keskiviikkona 22.5.2019 osoitteessa Tyrnäväntie 6.

Uudelta Limingantullin tankkausasemalta saa tankattua paineistettua bio- ja maakaasua polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin.

Kotimaisen biokaasun kysyntä on tällä hetkellä voimakkaassa kasvussa ja uusien tankkausasemien avaaminen tekee kaasuautoon siirtymisestä helppoa. Suomen maanteillä kulkee tällä hetkellä yli 7 000 kaasukäyttöistä ajoneuvoa. Nyt avautuneen kaasutankkausaseman myötä odotetaan, että kaasuautojen määrä lisääntyy myös Oulussa.

Gasumilla on Suomessa 29 kaasutankkausasemaa. Yhtiö laajentaa jatkuvasti henkilöliikenteen kaasutankkausasemaverkostoa. Uusia tankkausasemia rakennetaan tänä vuonna muun muassa Raisioon, Turkuun, Kuopioon ja Seinäjoelle. Uuden tankkausaseman osoite Oulussa on Tyrnäväntie 6.

Tervetuloa tankkaamaan!

 

Yhteisrahoitettu Euroopan unionin Verkkojen Eurooppa-välineestä

Lue lisää
21.05.2019

Toimintansa 1.1.2020 aloittavan kaasun siirtoverkkoyhtiön nimeksi Gasgrid Finland

Uuden maakaasumarkkinalain mukaisesti kaasun siirtoliiketoiminta (TSO) eriytetään Gasumista omaksi erilliseksi yhtiökseen (omistuksellinen eriyttäminen) vuoden 2020 alkuun mennessä. Uuden yhtiön nimeksi tulee Gasgrid Finland ja se aloittaa toimintansa tammikuun 1. päivänä 2020.


Lisätietoja:
Olga Väisänen, johtaja, viestintä, Gasum
p. 040 554 05 78, olga.vaisanen@gasum.com

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. www.gasum.com.

Lue lisää
20.05.2019

Etsimme Kouvolaan vakituiseen työsuhteeseen kahta Laitosmiestä

Pääasialliset vastuualueesi ovat biokaasulaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävät yhdessä muun laitostiimin kanssa. Osallistut laitoksen päivittäiseen käyttötoimintaan ja valvontaan. Tehtäviisi kuuluu myös koneiden, laitteiden ja instrumenttien sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpito ja huolto osaamisesi mukaan. Viikkotyöaika on arkisin 37,5 h. Työtehtävät edellyttävät valmiutta varallaoloon ja päivystämiseen, myös viikonloppuisin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja prosessilaitoksen operoinnista ja käytöstä. Olet kiinnostunut kunnossapidosta sekä haluat oppia uusia asioita biokaasulaitosprosessista ja jätteenkäsittelystä. Edellytämme sinulta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Olet motivoitunut huolehtimaan laitoksesta kokonaisvaltaisesti sekä sitoutunut kehittämään laitoksen toimintoja ja samalla kehittämään myös omaa osaamistasi.

Odotamme:

  • tehtävään soveltuvaa kone- tai metallialan, sähkö- tai automaatioasentajan tai muuta vastaavaa teknisen alan koulutusta

  • kokemusta kunnossapidon tehtävistä

  • kielitaitoa suomeksi ja tarvitset myös englannin kieltä, sillä yhtiön sisäinen kieli on englanti

Tehtävän edellyttämät hätäensiapu, työturvallisuus- ja tulityökortit voit suorittaa koeajalla.

Tarjoamme sinulle:

  • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä

  • Inspiroivan ja modernin työpaikan

  • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.


Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Hae tehtävää 2.6.2019 mennessä, liitä hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa laitosryhmäpäällikkö Joonas Juura 040 162 2226.

Hae tehtävää

Lue lisää