07.12.2017  

Haemme huoltopäällikköä Gasum biokaasuliiketoimintayksikköön pääkaupunkiseudulle tai Kouvolan alueelle

Jaa:

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 450 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 843 milj. euroa.

Tulevia vastuualueitasi:

 • Koordinoit ja kehität biokaasun jalostus- ja verkkoonsyöttölaitosten kunnossapitoa ja raportointia. Olet myös vastuuhenkilö ulkopuolisten alihankkijoiden koordinoinnissa.

 • Kehität ja koordinoit kunnossapidon turvallisuutta, edesautat turvallisuustavoitteiden saavuttamisessa (nolla tapaturmaa).

 • Biokaasulaitosten sähkö- automaatio ja instrumentointijärjestelmien kunnossapidon suunnittelu ja koordinointi. Biokaasun jalostus- ja verkkoonsyöttölaitoksilla myös mekaanisen kunnossapidon osalta.

 • Kehität biokaasun jalostus- ja verkkoonsyöttölaitosten kustannustehokkuutta sekä toimintavarmuutta, laitteiston luotettavuutta, prosesseja ja järjestelmiä, mukaan lukien kunnossapidon suunnittelu ja aikataulutus, ennakoiva, ennustettava ja reagoiva kunnossapito.

 • Laitteiston vianhakuprosessi ja ratkaisujen ehdottaminen.

 • Toimit asiantuntijana uusissa biokaasun jalostus- ja verkkoonsyöttöprojekteissa.

 • Koordinoit yhtiömme eri organisaatioiden kanssa ympäristö- turvallisuus- ja laatuvaatimusten ajantasaisuudesta ja ylläpidosta. Osallistut viranomais- ja yritysauditointeihin.

 • Kehität ja pidät ajan tasalla suunnittelun, hankinnan sekä kunnossapidon parhaita käytäntöjä.

 • Kunnossapidon KPI mittarien kehitys on sinulle tuttua aluetta.

 • Toimit viranomaisvaatimusten mukaisena käytönvalvojana biokaasun jalostuslaitos ja verkkoonsyöttökohteissa sekä tankkausasemilla ja SSVP (Small Scale Virtual Pipeline) kohteissa käytönvalvojan varahenkilönä.

 • Vastaat kunnossapitojärjestelmän huoltojen ajoituksista ja päivityksistä.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on:

Sähkö-/automaatioinsinöörin tai teknikon koulutus ja vähintään 5 vuoden kokemus kunnossapidon johtamisesta tai asiantuntijatehtävästä kunnossapito-organisaatiossa. Sinulla on ansiokas kunnossapitotausta ja vahva kokemus luotettavuuden parantamisesta ja ennakkohuolto-ohjelmien implementoinnista. Omaat hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä omien organisaatioiden että yhteistyökumppaneiden kanssa. Vianhakuprosessi on sinulle tuttua ja tuotat analyysien pohjalta lyhyen ja pitkän tähtäimen ratkaisuja käytettävyyden ja luotettavuuden parantamiseksi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.  Tehtävän edellyttämä matkustaminen sopii sinulle. Sinulla on kokemusta budjetoinnista ja palveluiden hankkimisesta. Itsenäisten ja harkittujen päätösten teko on sinulle luontevaa. Olet luonteeltasi analyyttinen, suunnitelmallinen ja sinulla on ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle:

 • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä

 • Inspiroivan ja modernin työpaikan

 • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

 • Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön

 • Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää viimeistään 31.12.2017 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Niskanen, puh+358406720440.

Hae tehtävää

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje