05.01.2018  

Gasum hakee Legal Counselia Espooseen

Jaa:

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 450 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 843 milj. euroa. 

Toimintamme laajentuessa ja monipuolistuessa etsimme vahvistusta tiimiimme Espoon pääkonttoriin ja haemme

Legal Counsel

Työskentelet Gasumin lakiyksikössä tukien liiketoimintayksiköitä ja konsernitoimintoja erilaisten juridisten haasteiden parissa. Tehtävä koostuu monipuolisista liikejuridiikan tehtävistä. Edellytämme yleistä sopimus- ja yhtiöoikeuden osaamista sekä lisäksi arvostamme kokemusta ympäristö- ja kiinteistöjuridiikasta, työoikeudesta, julkisista hankinnoista tai tietosuojasääntelystä.

Sinulla on käytännön työkokemusta yrityksessä työskentelystä tai asianajotoimistosta mutta osaamisen ohella arvostamme eritoten oikeaa asennetta ja halua oppia. Olet omatoiminen ja aktiivinen sekä kiinnostunut käytännönläheisestä työskentelystä liiketoiminnassa. Arvostamme myös itsenäistä työotetta sekä rohkeutta tarttua uusiin työtehtäviin.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman lakiyksikön sekä eri liiketoimintayksiköiden kanssa koko konsernin tasolla. Pohjoismaisessa konsernissamme tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta liikejuridiikan osa-alueista

  • Käytännön työkokemusta yrityksessä työskentelystä tai asianajotoimistosta

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä

  • Inspiroivan ja modernin työpaikan

  • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

  • Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön

  • Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 28.1.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Pellinen puh. 040-8355676, tiia.pellinen@gasum.com

Hae tehtävää