Content image

Suomen edullisinta uusiutuvaa polttoainetta

 

Vastuulliset teot lähtevät liikkeelle pienistä arjen päätöksistä. Perjantaina 21. syyskuuta, kansainvälisenä Nollapäästöpäivänä, kaasuautoilijat tankkasivat kaikilla Gasumin tankkausasemilla ainoastaan kotimaista, täysin uusiutuvaa biokaasua. Kaasuautoilijoiden tankatessa päivän ajan vain biokaasua saavutettiin yli 75 tonnin CO2-päästövähennykset verrattuna dieseliin. Yksi tonni CO2-päästöjä vastaa 7 500 kilometrin ajomatkaa dieselkäyttöisellä farmariautolla, jolla pääsisi melkein kolme kertaa edestakaisin Helsingistä Utsjoelle.Haluatko sinäkin päättää päästösi? Tutustu kaasuautoiluun ja valitse polttoaineeksesi biojätteestä tuotettu kotimainen biokaasu. Ympäristön lisäksi myös lompakko kiittää, kun autoilun kulut pienenevät. Ota siis askel kohti puhtaampaa huomista!

Content image

Tankki täyteen kotimaista 89€/kk

Tiesitkö, että perunankuoret ovat polttoainetta siinä missä bensakin? Me nimittäin tuotamme niistä kotimaista ja uusiutuvaa polttoainetta – biokaasua. Nyt sinäkin voit tankata biojätteestä ja vessajätöksistä tuotettua biokaasua huoletta kiinteään kuukausihintaan, 89€/kk!

Missä voin tankata?

Suomen teiltä löytyy jo noin 40 kaasutankkausasemaa ja laajennamme verkostoa jatkuvasti. Katso missä sijaitsee sinua lähimpänä oleva tankkausasema! Ps. Tiesithän, että kaikkiin kaasuautoihin voi tankata myös bensaa? 

biokaasun tankkaus