Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-17
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Gasumin ja Audin biokaasutankkaus-kampanja

Jaa:

Gasum ja Audi tarjoavat 12 kuukauden veloituksettomat biokaasutankkaukset uusien Audi A3 g-tron ja Audi A4 g-tron ostajille. Ostaja voi olla yksityishenkilö, yritys tai leasingyhtiö. Kampanja koskee uusien autojen tilauksia ajalla 1.8.2017-31.12.2017, kampanjan piiriin kuuluvat myös esittelyautot.

Etuus on sidottu GasCardiin ja edellyttää kortin hankintaa. GasCard toimii vain Gasumin omilla tankkausasemilla. GasCard-hakemus kannattaa tehdä uuden auton tapauksessa auton tilaushetkellä tai esittelyauton tapauksessa ostohetkellä tai viimeistään autoa luovutettaessa.

Uuden asiakkaan GasCard-korttihakemus

Asiakas tekee korttihakemuksen Gasumin verkkosivuilla tai täytettävällä lomakkeella, joka toimitetaan sähköpostitse Gasumin asiakaspalveluun. Asiakkaan tulee käyttää korttihakemushetkellä autoliikkeen antamaa kampanjakoodia. Gasum lähettää GasCardin asiakkaalle postitse n. 3 arkipäivän kuluttua hakemuksen vastaanottamisesta. Gasum tarkistaa asiakkaan luottotiedot korttihakemuksen yhteydessä.

Jos asiakas tilaa vapaan autoedun leasing-auton ja korttihakemus tehdään leasing-yhtiön toimesta, automyyjän tulee pyytää leasing-yhtiötä tekemään korttihakemus Gasumille kampanjakoodia käyttäen.

Asiakas on vastuussa kampanjaetuuden aktivoinnista auton luovutuspäivän ollessa tiedossa. Jos aktivointia ei suoriteta, kortilla tehdyistä tankkauksista lähtee asiakkaalle lasku. Viimeinen mahdollinen kampanjan aktivointipäivä on 30.4.2018.

Olemassa oleva GasCard-asiakas

Kampanjan piiriin kuuluvat myös olemassa olevat GasCard-asiakkaat, jotka tilaavat kampanja-aikana Audi A3 g-tron ja Audi A4 g-tron. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun auton tilaushetkellä ja ilmoitettava Audin jälleenmyyjäliikkeen ja automyyjän nimi ja arvio auton luovutuspäivästä.

Aktivoi kampanjaetuus auton luovutuksen varmistuttua erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Viimeinen mahdollinen kampanjan aktivointipäivä on 30.4.2018.

Kampanjan rajaukset 

Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 2700 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa 12 kuukauden sopimusjaksolla Audi A3:n tapauksessa n. 60 000 km:n ajoa (A3 kulutus laskettu 4,5 kg/100km) ja Audi A4:n tapauksessa n. 54 000 kilometrin ajoa (A4 kulutus laskettu 5kg /100km).

Gasum seuraa tankkausmääriä väärinkäytösten varalta ja mahdolliset kampanjaan sisältyvät ylimenevät kilomäärät laskutetaan asiakkaalta etuusjakson jälkeen sen hetkisen Gasumin julkisen pylonihinnan mukaan.

Tankkausmäärien raportointi

Gasum lähettää asiakkaan sähköpostiosoitteeseen raportin toteutuneista tankkausmääristä 6 kuukauden kuluttua kampanjan aktivoinnista. Asiakas voi tiedustella kumulatiivisia tankkausmääriään Gasumin asiakaspalvelusta. Asiakas näkee toteutuneen tankkaustapahtuman määrän myös tankkausasemalta saatavasta kuitista.

Kampanjan päättyminen

Kampanjan päättyessä, asiakkaan GasCard jää automaattisesti voimaan. GasCardillatehdyt ostot laskutetaan kuukausittain toteutuneiden tankkausten perusteella, laskulla on 14 päivän maksuaika. Kortin omistamisesta ei synny asiakkaalle mitään kuluja.

Asiakas voi halutessaan valita kampanjan päätyttyä polttoainevaihtoehdoksi sekä biokaasun ja maakaasun, kampanjan ajaksi GasCard on lukittu vain biokaasulle. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun polttoainelaadun lisäämiseksi.

Lisätietoja kampanjasta Audin jälleenmyyntiliikkeistä.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje