Kiinnostaako kaasuautoilu?

Yhä useampi suomalainen valitsee nyt auton, jossa on bensiinitankin lisäksi myös kaasutankki. Lue viisi hyvää syytä valita kaasuauto!

 

Lue lisää

Yhteistyökampanjoiden yleiset ehdot

Gasumin yhteistyökampanjoiden yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille.

 

Katso kampanjaehdot

Gasumin ja SEAT:in biokaasukampanjan ehdot

Jaa:

Gasum ja SEAT tarjoavat vuoden veloituksettomat biokaasutankkaukset uusien SEAT-kaasuauton ostajille. Kampanja koskee kaikkien SEAT-jälleenmyyjien kautta tehtyjä uusien kaasuautojen tilauksia ajalla 1.3.-31.5.2021. Kampanjan piiriin kuuluvat myös esittelyautot. Kampanja ei koske Keskon työsuhdeautoilijoita.

Etuus on sidottu GasCardiin ja edellyttää kortin hankintaa. GasCard toimii vain Gasumin omilla tankkausasemilla. GasCard-hakemus kannattaa tehdä uuden auton tapauksessa auton tilaushetkellä tai esittelyauton tapauksessa ostohetkellä tai viimeistään autoa luovutettaessa.

Uuden asiakkaan GasCard-korttihakemus 

Asiakas tekee joko yksityisasiakkaan korttihakemuksen tai yritysasiakkaan korttihakemuksen Gasumin verkkosivuilla. Asiakkaan tulee käyttää korttihakemushetkellä autoliikkeen antamaa kampanjakoodia. GasCard-kortti saapuu postitse kotiin noin viikon kuluessa hyväksytystä korttihakemuksesta. 

Kampanja tulee aktivoida 6 kuukauden kuluessa GasCard-kortin hakemisesta. Asiakas on vastuussa kampanjaetuuden aktivoinnista auton luovutuspäivän ollessa tiedossa. Jos aktivointia ei suoriteta, kortilla tehdyistä tankkauksista lähtee asiakkaalle lasku.

Olemassa oleva GasCard-asiakas

Kampanjan piiriin kuuluvat myös olemassa olevat GasCard-asiakkaat, jotka tilaavat kampanja-aikana SEAT-kaasuauton. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun auton tilaushetkellä ja ilmoitettava SEAT-automyyjän nimi ja arvio auton luovutuspäivästä.

Kampanja tulee aktivoida 6 kuukauden kuluessa GasCard-kortin hakemisesta. Aktivoi kampanjaetuus auton luovutuksen varmistuttua erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä yksityisasiakkaan lomakkeella tai vastaavalla yritysasiakkaiden lomakkeella

Kampanjan rajaukset

Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa 12 kuukauden sopimusjaksolla noin 15 000 kilometrin ajoa.

Jos asiakas ylittää kampanjan maksimimäärän jo kampanja-aikana, ylikulutuksen laskutus aloitetaan asiakkaalta automaattisesti heti maksimikilomäärän ylityttyä Gasumin julkisen tankkaushinnan mukaan.

Gasum toimittaa asiakkaalle kilomääräisen yhteenvedon toteutuneista tankkaustapahtumista kuukausittaisessa laskuerittelyssä.

Kampanjan päättyminen

Kampanjan päättyessä asiakkaan GasCard jää automaattisesti voimaan. GasCardilla tehdyt ostot laskutetaan kuukausittain toteutuneiden tankkausten perusteella, laskulla on 14 päivän maksuaika. Kortin omistamisesta ei synny asiakkaalle mitään kuluja.

Kampanjan ajaksi GasCard on lukittu vain biokaasulle, mutta kampanjan päätyttyä asiakas voi tankata oman valintansa mukaan joko maa- tai biokaasua.

Gasumin tankkausasemilla yleisesti maksuvälineinä käyvät myös kotimaiset pankki-ja Visa Electron-kortit, Mastercard ja Visa -luottokortit.


Lisätietoja kampanjasta SEAT-jälleenmyyntiliikkeet