Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-17
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Tankkaa puhtaasti kotimaista

Kampanjaetuna tarjoamme kotimaista biokaasua vain 89/kk. Biokaasulla ajaminen säästää sekä luontoa että euroja!


Lue lisää

Kiinteähinta-kampanjan ehdot

Jaa:

Gasum tarjoaa kampanja-aikana kaasukäyttöistä uutta tai käytettyä henkilöautoa ostavalle tai maahantuovalle yksityisasiakkaalle mahdollisuuden ostaa kotimaista biokaasua kuukausikohtaiseen kiinteään 89 euron kuukaushintaan. Kampanjan piiriin kuuluvat 1.7.2017–1.1.2018 aikavälillä tehdyt uusien autojen tilaukset, autoliikkeistä ostetut esittely- ja vaihtoautot sekä yksityisesti tai ostotoimeksiantona ulkomailta maahantuodut kaasukäyttöiset henkilöautot.

Kiinteä kampanja on voimassa määräajan 31.12.2018 saakka.

Kuukausihinta kattaa tankkaukset kaikilla Gasumin CNG-asemilla Suomessa. Kampanja koskee vain yksityishenkilöitä ja se edellyttää Gasumin maksuaikakortin GasCardin hankintaa tai olemassa olevan GasCardin aktivointia kampanjan piiriin. Kampanjan piiriin sisältyvä volyymi saa olla keskimäärin 220 kg kuukaudessa, tasattuna asiakkaan koko kampanjajakson pituudelle. Määrä tarkoittaa keskimäärin 5100 km ajoa kuukaudessa. Gasum laskuttaa kampanja-ajan jälkeen mahdollisen ylimenevän osuuden toteutuneiden tankkausten perusteella.   

Uusi GasCard-asiakas

Uutta GasCardia tulee hakea auton tilauksen yhteydessä. Korttihakemuksesta valitaan laskutustavaksi kiinteä kuukausihinta biokaasulle. Uusi GasCard saapuu postitse kotiin viikon kuluessa hyväksytystä korttihakemuksesta.

Autoliikkeestä ostetun auton tapauksessa korttihakemuksen lisätietokenttään tulee kirjoittaa auton myyjäliikkeen ja ko. myyjän nimi.

Autoliikkeestä ostetut autot

Kampanjaedun alkamisajankohtaa voidaan siirtää, mikäli auton luovutusajankohta on kauppapäivää myöhäisempi. GasCard-hakemuksessa on tällöin mainittava arvio auton luovutusajankohdasta. Uuden auton tilaus tai ostotoimeksianto on tehtävä kampanjan voimassaoloaikana, vaikka auton luovutus tapahtuu myöhemmin.

Aktivoi kampanjahinta tällöin erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Kiinteä hinta on aktivoitava käyttöön viimeistään kuuden (6) kuukauden kuluessa kortin hakemisesta.

Jos fyysinen luovutus tapahtuu kortinhaun kanssa samaan aikaan (käytetty ajoneuvo), korttihakemukselle tulee merkitä auton rekisteritunnus. Tällöin erillistä kiinteän hinnan aktivointia ei tarvitse tehdä. 

Maahantuodut autot

Jos kyseessä on asiakkaan itse maahantuoma auto, hakemuksen lisäksi asiakaspalvelulle tulee sähköpostitse (asiakaspalvelu@gasum.com) lähettää Verohallinnolle tehtävän käyttöönottoilmoituksen vahvistusviestin kopio (sähköinen tai printattu). Hakemuksen lisäkenttään tulee kirjoittaa auton rekisteritunnus tai valmistenumero. Erillistä kiinteän hinnan aktivointia ei tarvitse tehdä.

Olemassa oleva GasCard-asiakas

Kampanjan piiriin kuuluvat myös olemassa olevat GasCard-asiakkaat, jotka tilaavat kampanja-aikana uuden auton, ostavat käytetyn auton autoliikkeestä tai maahantuovat ulkomailta Suomeen rekisteröitävän kaasuauton.

Autoliikkeestä ostetut autot

Kampanjaedun alkamisajankohtaa voidaan siirtää, mikäli auton luovutusajankohta on kauppapäivää myöhäisempi. Gasumin asiakaspalveluun tulee ilmoittaa sähköpostitse autoliikkeen ja automyyjän nimi sekä arvio auton luovutuspäivästä.

Aktivoi kampanjahinta tällöin erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Kiinteä hinta on aktivoitava käyttöön viimeistään kuuden (6) kuukauden kuluessa kortin hakemisesta.

Jos fyysinen luovutus tapahtuu kortinhaun kanssa samaan aikaan (käytetty ajoneuvo), Gasumin asiakaspalveluun tulee ilmoittaa sähköpostitse auton rekisteritunnus sekä autoliikkeen ja myyjän nimi. Tällöin erillistä kiinteän hinnan aktivointia ei tarvitse tehdä.

Maahantuodut autot

Jos kyseessä on asiakkaan itse maahantuoma auto, Gasumin asiakaspalvelulle tulee lähettää sähköpostitse Verohallinnolle tehtävän käyttöönottoilmoituksen vahvistusviestin kopio. 

Laskutus

Kiinteä kuukausihinta, 89 € aktivoituu käyttöön seuraavan kuukauden 1. päivästä alkaen, tätä ennen tapahtuneet tankkaukset laskutetaan voimassa olevan hinnan mukaan. Laskutuskausi on kalenterikuukausi. Maksuaikaa laskulla on 14 vrk (netto).

Sopimuksen päättyminen

Sopimus on irtisanottavissa asiakkaan toimesta kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanottua sopimusta ei voi aktivoida kampanjaan uudelleen. Jos asiakas irtisanoo sopimuksen ennen kampanjakauden päättymistä 31.12.2018, mahdollinen ylitys (kampanjaan kuuluva tankkausmäärä saa olla keskimäärin 220 kg/kk tasattuna asiakkaan koko kampanja-ajalle) laskutetaan sopimuksen päättymistä seuraavan kuukauden aikana. 

Jos asiakas ei irtisano GasCard-sopimusta kiinteän kampanjaetuuden päättyessä 31.12.2018, GasCardin voimassaolo jatkuu automaattisesti ja laskutus perustuu vain kortilla tehtyihin tankkausmääriin.  

Käytön rajoitukset

Kiinteään hintaan sidottu GasCard on henkilökohtainen ja tarkoitettu yksityishenkilön käyttöön, eikä kampanjaetua voi siirtää toiselle henkilölle. Asiakkaalla voi olla vain yksi voimassaoleva kiinteähintainen sopimus ja edun voi saada vain kerran. Gasum seuraa kortin tankkaustapahtumia. Kortin väärinkäyttötapauksissa Gasumilla on oikeus katkaista kiinteä hinnoittelu. Ei jälleenmyyjille. Hintakampanjan piiriin ei kuulu nykyiseen autoon tehtävä kaasumuunnos. Gasum ei ole velvollinen korvaamaan asiakkailleen tankkausasemien mahdollisista käyttökatkoista aiheutunutta haittaa. Pakettiautot eivät kuulu kampanjan piiriin.

Tankkausraportti

Gasum ilmoittaa toteutuneen tankkausmäärän kortinhaltijalle kilogrammoina sähköpostitse tai asiakkaan muulla valitsemalla tavalla kuuden kuukauden kuluttua kampanjan aktivoimisesta. Asiakas voi myös tiedustella halutessaan toteutuneita tankkausmääriä  Gasumin asiakaspalvelusta sähköpostitse tai puhelimitse. Gasumin tankkausasemalta saa aina kuitin toteutuneesta tankkausmäärästä.  

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, me autamme mielellämme.