Kiinnostaako kaasuautoilu?

Yhä useampi suomalainen valitsee nyt auton, jossa on bensiinitankin lisäksi myös kaasutankki. Lue viisi hyvää syytä valita kaasuauto!

 

Lue lisää

Gasumin ja Volkswagenin biokaasukampanjan ehdot

Jaa:

Gasum ja Volkswagen tarjoavat 12 kuukauden veloituksettomat biokaasutankkaukset uusien Volkswagen-kaasuautojen ostajille. Kampanja koskee yksityishenkilöiden sekä käyttöedulla ajavien työsuhdeautoilijoiden uusien autojen tilauksia ajalla 1.7.-31.8.2020. Kampanjan piiriin kuuluu rajattu erä Polo-, Golf- ja Golf Variant -kaasuautoja.

Etuus on sidottu GasCardiin ja edellyttää kortin hankintaa. GasCard toimii vain Gasumin omilla tankkausasemilla. GasCard-hakemus kannattaa tehdä uuden auton tapauksessa auton tilaushetkellä tai esittelyauton tapauksessa ostohetkellä tai viimeistään autoa luovutettaessa.

Uuden asiakkaan GasCard-korttihakemus

Asiakas tekee korttihakemuksen Gasumin verkkosivuilla tai täytettävällä lomakkeella, joka toimitetaan sähköpostitse Gasumin asiakaspalveluun. Asiakkaan tulee käyttää korttihakemushetkellä autoliikkeen antamaa kampanjakoodia. Gasum lähettää GasCardin asiakkaalle postitse noin kolmen arkipäivän kuluttua korttihakemuksen vastaanottamisesta. Gasum tarkistaa asiakkaan luottotiedot korttihakemuksen yhteydessä.

Asiakas on vastuussa kampanjaetuuden aktivoinnista auton luovutuspäivän ollessa tiedossa. Jos aktivointia ei suoriteta, kortilla tehdyistä tankkauksista lähtee asiakkaalle lasku. Viimeinen mahdollinen kampanjan aktivointipäivä on 31.10.2020.

Olemassa oleva GasCard-asiakas

Kampanjan piiriin kuuluvat myös olemassa olevat GasCard-asiakkaat, jotka tilaavat kampanja-aikana Volkswagen-kaasuauton. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun auton tilaushetkellä ja ilmoitettava Volskwagen-automyyjän nimi ja arvio auton luovutuspäivästä.

Aktivoi kampanjaetuus auton luovutuksen varmistuttua erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Viimeinen mahdollinen kampanjan aktivointipäivä on 31.10.2020.

Kampanjan rajaukset

Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa 12 kuukauden sopimusjaksolla Volkswagen Golfin  tapauksessa n. 15.000 km:n ajoa (laskettuna 4,1 kg/100 km kulutuksen mukaan).


Jos asiakas ylittää kampanjan maksimimäärän jo kampanja-aikana, ylikulutuksen laskutus aloitetaan asiakkaalta automaattisesti heti maksimikilomäärän ylityttyä Gasumin julkisen tankkaushinnan mukaan.

Gasum toimittaa asiakkaalle kilomääräisen yhteenvedon toteutuneista tankkaustapahtumista kuukausittaisessa laskuerittelyssä.

Kampanjan päättyminen

Kampanjan päättyessä asiakkaan GasCard jää automaattisesti voimaan. GasCardilla tehdyt ostot laskutetaan kuukausittain toteutuneiden tankkausten perusteella, laskulla on 14 päivän maksuaika. Kortin omistamisesta ei synny asiakkaalle mitään kuluja. Asiakas voi halutessaan valita kampanjan päätyttyä polttoainevaihtoehdoksi sekä biokaasun että maakaasun, kampanjan ajaksi GasCard on lukittu vain biokaasulle. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun polttoainelaadun lisäämiseksi.

Gasumin tankkausasemilla yleisesti maksuvälineinä käyvät myös kotimaiset pankki-ja Visa Electron-kortit, Mastercard ja Visa -luottokortit.

Lisätietoja kampanjasta Volkswagen-jälleenmyyntiliikkeet