Tilaa asemien huoltotiedotteet

Kaasun hinta tankkausasemilla


Biokaasu

0.955 € / l


Maakaasu

0.878 € / l

Kaasun hinta voi vaihdella asemittain.

Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-17
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Tankkaa huolettomasti 89€/kk

Kampanjaetuutena voit nyt tankata kotimaista biokaasua huolettomasti 89 euron kuukausihintaan.

Tutustu kampanjaan

Kaasutankkausasemien sijainnit

Jaa:

Kaasutankkausasemaverkosto laajenee! Alla olevasta listauksesta löydät niin Gasumin kuin muidenkin toimijoiden kaasutankkausasemat ympäri Suomen. Lista on jaoteltu kaupunkien mukaan.

Henkilöautojen kaasutankkausasemat, katso lähin kaupunki listasta

Content image Content image

Maksuvälineet

Maksuvälineinä Gasumin asemilla käyvät kotimaiset pankki- ja Visa Electron-kortit, Mastercard ja Visa -luottokortit sekä Gasumin GasCard-maksukortti. GasCard ei toimi maksuvälineenä muiden toimijoiden asemilla. Tarkistathan muiden asemien maksutavat kyseisen toimijan verkkosivuilta.

Tulevat tankkausasemat 

Kaasutankkausasemaverkosto laajenee! Tällä hetkellä Gasumin asemia on 28 ympäri Suomen. Katso Gasumin tulevat tankkausasemat täältä.

Asemat puhelimeesi

Navigoi kaasutankkausasemille helposti suoraan mobiililaitteellasi tankille.fi-sovelluksen avulla. Sovelluksesta löydät myös bensiini- ja dieseljakeluasemat.


Kaasutankkausasemat Euroopassa

Suunnitteletko automatkaa Eurooppaan? NGVA Europe ylläpitää karttaa, jossa näkyvät kaasutankkauspisteet, pisteiden aukioloajat ja maksutavat Euroopan eri maissa. Katso Euroopan kaasutankkausasemat täältä.