Tea Kiukas Gasum

Tea Kiukas

Head of Energy Market Services & Gasum Portfolio Services
p. 040 588 8595
tea.kiukas@gasum.com

Kumppanisi energiamarkkinoilla

Me haluamme tehdä energiamarkkinoilla toimimisesta helppoa. Siksi uskomme kumppanuuteen.Tarjoamme käyttöösi viimeisimmän markkinatiedon, laajat asiantuntijapalvelut ja ketterimmät ohjelmistoratkaisut. Autamme sinua myös ennakoimaan ja hallitsemaan riskejä.

Meiltä energiamarkkinoiden kattavimmat palvelut 

Menestyksekäs toiminta energiamarkkinoilla edellyttää pitkän tähtäimen riskienhallintastrategiaa sekä nopeaa reagointia markkinatilanteen muutoksiin. Me seuraamme markkinoita puolestasi 24 tuntia vuorokaudessa. Asiantuntijamme huolehtivat halutessasi sähkön myynnistä, hankinnasta ja tuotannosta puolestasi koko markkinaketjun osalta. Kumppaninamme sinulla on aina käytössä ajantasainen markkinainformaatio ja asiantuntijoidemme tuki ja osaaminen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä, miten voimme olla avuksi! Täältä löydät tyytyväisiä Pohjoismaisia asiakkaitamme, ja tietoa siitä, mitä palveluita olemme kullekin tarjonneet. 

kuumailmapallot
artikkeli

Uusiutuva energia kiinnostaa nyt kaikkia

”Näen tulevaisuuden päästöttömänä, tietysti, se on minulle päivänselvää. Siihen tässä itsekin työlläni pyrin”, kertoo Gasumin myynti- ja kehityspäällikkö Atte Pekkala.

Lue lisää Aten pohdinnoista energiamarkkinoiden ratkaisuista.

artikkeli

Sähkön alkuperätakuut vastaavat tiedostavan kuluttajan vaatimuksiin

”Sähköverkossa kaikki sähkö, vihreä ja ns. normaali, menee sulavasti sekaisin. Alkuperätakuujärjestelmän avulla sähkön ostajat ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että sähkön alkuperä on varmennettu”, pohtii salkunhoitajamme Mervi Leskinen.

Lue artikkeli ja tutustu sähkön alkuperätakuiden maailmaan!

kuumailmapallot

Mahdollistamme asiakkaillemme yksilöidyt energiaratkaisut