Content image

Miten Gasumin energiamarkkinapalvelut helpottavat sähkönhankintaa?


Oppaastamme saat lisätietoja energiamarkkinoista ja siitä, miten Gasumin asiantuntijat voivat auttaa sähkönhankinnassa. 


Lataa opas

Tea Kiukas Gasum

Tea Kiukas

Head of Energy Market Services & Gasum Portfolio Services
p. 040 588 8595
tea.kiukas@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Kumppanisi energiamarkkinoilla

Me haluamme tehdä energiamarkkinoilla toimimisesta helppoa. Siksi uskomme kumppanuuteen.Tarjoamme käyttöösi viimeisimmän markkinatiedon, laajat asiantuntijapalvelut ja ketterimmät ohjelmistoratkaisut. Autamme sinua myös ennakoimaan ja hallitsemaan riskejä.

Meiltä energiamarkkinoiden kattavimmat palvelut 

Menestyksekäs toiminta energiamarkkinoilla edellyttää pitkän tähtäimen riskienhallintastrategiaa sekä nopeaa reagointia markkinatilanteen muutoksiin. Me seuraamme markkinoita puolestasi 24 tuntia vuorokaudessa. Asiantuntijamme huolehtivat halutessasi sähkön myynnistä, hankinnasta ja tuotannosta puolestasi koko markkinaketjun osalta. Kumppaninamme sinulla on aina käytössä ajantasainen markkinainformaatio ja asiantuntijoidemme tuki ja osaaminen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä, miten voimme olla avuksi! Täältä löydät tyytyväisiä Pohjoismaisia asiakkaitamme, ja tietoa siitä, mitä palveluita olemme kullekin tarjonneet. 

Ajankohtaista energiamarkkinapalveluista
Content image
ARTIKKELI

Kaasua, sähköä, biopolttoaineita ja vetyä – Tulevaisuudessa energiaa käytetään monessa muodossa

Millaisia energialähteitä tulevaisuudessa käytetään? Vastaus on: moninaisia. Lue lisää siitä, millä autot, laivat ja teollisuus toimivat tulevaisuudessa.

Lue lisää
Content image
ASIAKASTARINA

Glava ja Gasum: vastuullista kumppanuutta vuosikymmenen ajan

Norjalainen teollisuusyhtiö on tehnyt LNG:n avulla tuotantoketjustaan vastuullisemman. Glavan ja Gasumin kumppanuus alkoi yli 10 vuotta sitten, kun yksi Norj...

Lue lisää
Content image
ARTIKKELI

Sopiiko biokaasu yrityksesi energiaratkaisuksi?

Biokaasu on täysin uusiutuva ja kiertotaloutta edistävä vaihtoehto teollisuuden fossiilisille polttoaineille. Sen valmistuksessa jätteet muutetaan energiaksi...

Lue lisää

Mahdollistamme asiakkaillemme yksilöidyt energiaratkaisut