Content image

Mervi Leskinen

salkunhoitaja
p. 050 571 3995
mervi.leskinen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Kompensoi yrityksesi päästöjä

Yritysvastuuseen kuuluu myös toiminnan laajempien ilmastovaikutusten huomioiminen. Vapaaehtoinen päästökompensointi antaa yrityksille mahdollisuuden vaikuttaa ilmastotalkoisiin myös globaalisti.

Miten päästöjen kompensointi toimii?

Päästöyksiköillä käydään kauppaa vapaaehtoisesti varsinaisen velvoitepohjaisen päästökauppajärjestelmän ulkopuolella. Vapaaehtoinen päästökompensointi antaa yrityksille mahdollisuuden tukea muun muassa vähemmän kehittyneiden maiden päästövähennyshankkeita ja kompensoida samalla oman toimintansa päästöjä.

Kumppaninasi me etsimme juuri sinun yrityksillesi kiinnostavia hankkeita ja hoidamme päästövähennysyksiköiden kaupan puolestasi. Asiantuntijoina välitämme aina tunnettujen standardien hyväksymiä ja valvomia päästövähennysyksiköitä. 

Content image

Ilmastonmuutos ei katso valtioiden rajoja – Leijona Catering kompensoi energiayhtiö Gasumin avulla päästöjään

Ruoka- ja ravintolapalveluita tarjoavalla Leijona Cateringilla päästövähennyksien eteen tehdään paljon töitä, mutta elintarvikkeiden suhteen kaikkia päästöjä ei saada vähennettyä toimimalla paremmin. Gasumin päästökompensaatioiden avulla se pystyy kompensoimaan ruoan tuotannosta aiheutuvat päästöt, joita syntyy aina tuotantotavasta riippumatta.

Artikkeli

Kompensointi hyvittää päästöjen vaikutuksia

Päästöjen kompensoinnissa ajatuksena on, että kompensaation ostaja rahoittaa järjestelmän avulla toimintaa, jolla kehitetään päästöjä vähentäviä hankkeita. Kiinnostus kompensointia kohtaan on kasvanut viime aikoina nopeasti, kun ilmastokysymykset ovat nousseet rytinällä poliittisen agendan kärkeen.

Content image