Oppaan asiantuntijat


Content image

Elina Saarivuori, Sustainability Manager

 

Elina Saarivuorella on vahva tausta elinkaaripohjaisista kestävyysarvioinneista. Hän on toiminut kestävän kehityksen alalla yli 15 vuotta niin teollisuuden, tutkimuksen kuin konsultoinnin palveluksessa.

Content image

Jani Arala, Head of Traffic Solutions

 

Jani Arala on erikoistunut auttamaan yrityksiä siirtymään puhtaampiin polttoaineratkaisuihin. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä polttoaine- ja energia-alalla.

Lataa opas vähäpäästöiseen ja kustannustehokkaaseen logistiikkaan

Opas vähäpäästöiseen ja kustannustehokkaaseen logistiikkaan

Etsitkö kestäviä ja kustannustehokkaita tapoja pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä? Tarvitsetko ratkaisuja logistiikan päästöjen leikkaamiseen tiukalla budjetilla? 

Löydä yrityksellenne ilmaston kannalta kestävät toimintatavat. Lataa maksuton asiantuntijaoppaamme, ja saat konkreettisia neuvoja siihen, kuinka yrityksesi voi kustannustehokkaasti vähentää päästöjä logistiikasta ja alkaa hyödyntää ympäristöystävällisiä kuljetuspalveluita. Oppaasta saat konkreettiset laskelmat siitä, kuinka paljon logistiikan päästöjä voi leikata polttoainetta vaihtamalla.

Lataa opas kohti vähäpäästöistä logistiikkaa

Tässä oppaassa esimerkiksi:

  • Mitä eroa on maakaasulla ja biokaasulla, ja millaisille yrityksille ne sopivat?

  • Kuinka paljon voit leikata logistiikan päästöjä ja kuluja vaihtamalla kaasuun?

  • Mitä kaasun käyttö logistiikassa vaatii? 

  • Case Valio - biokaasulla kulkeva maidonkeräilyauto on osa kiertotaloutta

Lataamalla oppaan annan luvan käyttää yhteystietojani yhteyden ottamiseksi ja hyväksyn kohdennetun sähköpostimarkkinoinnin vastaanottamisen Gasumin ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, materiaaleista ja palveluista. Voin peruuttaa suostumukseni tietojeni käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@gasum.com. Voimassa oleva tietosuojaseloste.