Oppaan asiantuntijat


Content image

Elina Saarivuori, Sustainability Manager

 

Elina Saarivuorella on vahva tausta elinkaaripohjaisista kestävyysarvioinneista. Hän on toiminut kestävän kehityksen alalla yli 15 vuotta niin teollisuuden, tutkimuksen kuin konsultoinnin palveluksessa.

Content image

Jani Arala, Senior Sales Manager

 

Jani Arala on erikoistunut auttamaan yrityksiä siirtymään puhtaampiin polttoaineratkaisuihin. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä polttoaine- ja energia-alalla.

Lataa opas – Vähäpäästöinen ja kustannustehokas logistiikka on jo täällä

Etsitkö kestäviä ja kustannustehokkaita tapoja pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä? Tarvitsetko ratkaisuja logistiikan päästöjen leikkaamiseen tiukalla budjetilla? 

Tästä asiantuntijaoppaasta saat runsaasti tietoa vähäpäästöisistä polttoainevaihtoehdoista. Saat neuvoja siihen, kuinka yrityksesi voi vähentää päästöjä logistiikasta ja alkaa hyödyntää ympäristöystävällisiä kuljetuspalveluita.

Tässä oppaassa esimerkiksi:

  • Mitä eroa on maakaasulla ja biokaasulla, ja millaisille yrityksille ne sopivat?

  • Kuinka paljon voit leikata logistiikan päästöjä ja kuluja vaihtamalla kaasuun?

  • Mitä kaasun käyttö logistiikassa vaatii? 

  • Case Valio - biokaasulla kulkeva maidonkeräilyauto on osa kiertotaloutta

Lataamalla oppaan annan luvan käyttää yhteystietojani yhteyden ottamiseksi ja hyväksyn kohdennetun sähköpostimarkkinoinnin vastaanottamisen Gasumin ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, materiaaleista ja palveluista. Voin peruuttaa suostumukseni tietojeni käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@gasum.com. Voimassa oleva tietosuojaseloste.