Oppaan asiantuntijat


Content image

Elina Saarivuori, Sustainability Manager

 

Elina Saarivuorella on vahva tausta elinkaaripohjaisista kestävyysarvioinneista. Hän on toiminut kestävän kehityksen alalla yli 15 vuotta niin teollisuuden, tutkimuksen kuin konsultoinnin palveluksessa.

Content image

Jani Arala, Senior Sales Manager

 

Jani Arala on erikoistunut auttamaan yrityksiä siirtymään puhtaampiin polttoaineratkaisuihin. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä polttoaine- ja energia-alalla.

Vähäpäästöinen logistiikka on jo nyt saavutettavissa - Lataa maksuton opas kaasun hyödyntämiseen logistiikassa

Mitä tehdä, kun on painetta löytää keinot leikata kasvihuonekaasupäästöjä, mutta kustannusten realiteetit eivät anna periksi? Tämä opas on teille, joiden tehtävä on löytää ilmaston kannalta kestävät toimintatavat yritykselle! Oppaasta saat runsaasti lisätietoa vähäpäästöisistä polttoainevaihtoehdoista sekä konkreettisia neuvoja, miten lähteä liikkeelle ympäristöystävällisten polttoaineiden hyödyntämisessä yrityksenne toimintaketjussa. 

Vähäpäästöiseen ja kustannustehokkaaseen logistiikkaan -oppaassa asiantuntijamme esittelevät logistiikkapalvelut potentiaalisena päästöjen vähentämiskohteena sekä ratkaisut, jotka ovat sekä ilmaston että yrityksen talouden kannalta parhaassa mahdollisessa tasapainossa.

Maksuttomasta oppaasta saat lisätietoa mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä eroa eri kaasuilla on, ja millaisille yrityksille ne sopivat?

  • Konkreettisia ja luotettavia laskelmia ja tilastoja siitä, kuinka paljon logistiikan päästöjä voi leikata polttoainetta vaihtamalla.

  • Mitä kaasun käyttö logistiikassa vaatii ja mitä vaihtoehtoja on olemassa, kun yritys haluaa siirtyä käyttämään kaasulla kulkevia logistiikkapalveluita? 

  • Asiakkaamme kokemuksia kaasun vaikutuksista päästöjen pienenemiseen.

Lataamalla oppaan annan luvan käyttää yhteystietojani yhteyden ottamiseksi ja hyväksyn kohdennetun sähköpostimarkkinoinnin vastaanottamisen Gasumin ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, materiaaleista ja palveluista. Voin peruuttaa suostumukseni tietojeni käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@gasum.com. Voimassa oleva tietosuojaseloste.