Tiesitkö, että monet tuotteet valmistuvat jo biokaasulla?

Meillä on ilo kutsua kumppaneiksemme Suomen tunnetuimpia yrityksiä eri toimialoilta. Katso, miten lakut, jäätelö tai olut syntyy uusiutuvan energian voimalla!


Lue lisää

05.11.2018

Meiran säilöntäaineeton ketsuppi valmistuu biokaasulla

Meiran ketsuppia valmistetaan vuosittain yli miljoona pulloa yrityksen omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallilassa.

Perinteinen Meiran ketsuppi maistuu täyteläiseltä ja tuhdilta, koska 80 % ketsupista on tomaattia. Tomaatit tulevat Portugalista tai Espanjasta saatavuuden mukaan.
Ketsuppi ei sisällä säilöntäaineita, koska tomaattisose kuumennetaan ja steriloidaan höyryn avulla. Ketsupin valmistamiseen käytettävä energia on puhdasta kotimaista biokaasua.

Suosittua ketsuppia on saatavilla kolmessa eri koossa. Meira on tuonut uutuutena markkinoille myös juuresketsupin, josta 22 % on juureksia ja jossa on 30 % vähemmän sokeria ja suolaa kuin perinteisessä ketsupissa.

Meiran ketsupit kehitetään, valmistetaan ja maustetaan Suomessa. Ne on merkitty suomalaisella Avainlippu-tunnuksella. Tehdas aloitti toimintansa jo vuonna 1915, ja ketsuppia alettiin valmistaa vuonna 1974.

Tutustu myös näihin
Kaslink kaurajuoma mustikka
TUOTE PAIKALLAAN

Kaslink Aito kaurajuoma mustikka

Kotimaisesta kaurasta ja mustikoista koostuva herkku, mutta ei tippaakaan maitoa. Valmistettu suomalaisella biokaasulla - totta kai.

Lue lisää
Helsinki Distilling Companyn tuotteista 80 % valmistetaan biokaasulla
TUOTE PAIKALLAAN

The Helsinki Distilling Companyn tuotteista noin 80 % valmistetaan biokaasulla

The Helsinki Distilling Company on ensimmäinen tislaamo Helsingissä yli 100 vuoden aikana. Sitä pyörittää kaksi ystävystä, Kai Kilpinen ja Mikko Mykkänen ....

Lue lisää
Content image
TUOTE PAIKALLAAN

Helsingin Kahvipaahtimossa paahdetaan intohimolla

”Kun on vaihtoehto, meillä valitaan se maapallon kannalta järkevämpi”, Helsingin Kahvipaahtimon Benjamin Andberg kertoo.

Lue lisää