Salkunhallintapalvelut sähkö- ja päästömarkkinoille

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan piiriin kuuluville toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.

 

Lue lisää

 

Salkunhallinnalla varmistetaan järkevät sähkön hankintahinnat

Keravan Energia on keskikokoinen energiayhtiö, jolla on noin 30 000 asiakasta. Myyntiliiketoiminnan katteen varmistamiseksi riskienhallinnalla on todella suuri merkitys. Keravan Energian salkunhallinnasta vastaa Gasum Portfolio Services. Näin voidaan varmistaa muun muassa järkevä sähkön hankintahinta. 

– Yhteistyössä Gasum Portfolio Servicesin kanssa hoidamme salkkuamme fiksusti. Meidät vakuutti heissä erityisesti se, että Portfolio Services on täysin eriytetty Gasumin toiminnasta, jolloin päällekkäisyyksiä ei pääse syntymään, kertoo Keravan Energian B2B-myynnin yksikönjohtaja Lauri Konsén.

– Minulle on työssäni todella tärkeää se, että pystyn varmistamaan Keravan Energialle järkevän sähkön hankintahinnan. Oma työaikani ei siihen riitä, joten sen takia avuksi tarvitaan Gasum Portfolio Services, Konsén painottaa.

"Olemme todella tyytyväisiä"

Keravan Energia ja Gasum tekivät jo aiemmin yhteistyötä kaasutoimitusten ja sähköjohdannaisten kaupassa. Gasum Portfolio Services on vastannut salkunhallinnasta nyt hieman vajaan vuoden ajan. Sen aikana Keravan Energian kaupankäynti on Konsénin mukaan selkeästi järkevöitynyt. Kauppaa tehdään nyt aiempaa useampina päivinä pienemmissä paloissa. 

– Koko tarvepalettiimme niputtuvat todella hienosti Gasumin suuren talon edut, Konsén toteaa. 

– Aloitimme pienestä kaupankäynnistä ja nyt heillä on jo täysi valtakirja salkunhallintaamme. Tämä jo itsessään kertoo, että olemme todella tyytyväisiä Gasumin palveluun, Konsén kiteyttää.

7.8.2020

Kumppanisi energiamarkkinoilla: Keravan Energia

Tutustu myös näihin
Outokummun ja Gasumin solmimat tuulivoimasopimukset helpottavat Outokummun tietä kohti hiilineutraalia toimintaa.

Tuulivoimasopimukset siivittävät Outokummun kohti ilmastotavoitteiden saavuttamista

Outokummun ja Gasumin solmimat tuulivoimasopimukset helpottavat Outokummun tietä kohti hiilineutraalia toimintaa. Yhteistyöllä saadaan tuloksia, kun kumpikin...

Lue lisää
Content image

Boliden uskoo sähkömarkkinapalveluiden hankintaan

Gasum seuraa tehtaiden sähkötasetta ja reagoi nopeasti muuttuvaan tilanteeseen energiamarkkinoilla. Näin Boliden pystyy keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Lue lisää
Fingrid ostaa pitkän tähtäimen hintaturvaa

Fingrid ostaa pitkän tähtäimen hintaturvaa

Sähkön siirrossa syntyy aina häviötä, joka on korvattava sähköä hankkimalla. Gasumin Portfolio Services hoitaa häviösähkön hinnansuojauksen.

Lue lisää