Kun Gasum julkaisi tammikuussa kiinteään kuukausihintaan perustuvan polttoainekampanjan, tutustuin kaasuautoihin, innostuin ja ostin jo seuraavana päivänä kaksi kaasuautoa. Tankkaus kiinteähintaisella tarjouksella on kuin talletus pankkiin. Koska ajan vuosittain 60 000–80 000 kilometriä, säästän kiinteähintaisella kaasulla ajaessani noin 7 000 euroa vuodessa. Tämän taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää tapaa liikkua en tiedä.

Mika Pohjonen, oopperalaulaja

Minulla on ollut kaasuauto työsuhdeautona nyt kaksi vuotta. Oli yllätys, että löytyi paketti, jossa yhdistyivät vähäpäästöisyys sekä polttoaineen kotimaisuus ja edullisuus. Auton hankintahinta oli kuitenkin samaa luokkaa kuin bensiini- tai dieselautonkin. Koska autoon käy myös bensa, pystyn ajamaan 1 300 kilometriä, kun molemmat tankit ovat lähtiessä täynnä.

Tuija Wikström toimitusjohtaja, Evidens Oy

Kiinteä kuukausihinta mullisti polttoainemarkkinat

5x

GasCard-korttihakemusten määrä on viisinkertaistunut alkuvuoden 2017 aikana.

Joutsenmerkki ja avainlippu

Biokaasu on ainoa Suomessa myytävä liikennepolttoaine, jolle on myönnetty sekä pohjoismainen Joutsenmerkki että Avainlippu-tunnus.

89€/kk

Kaasuautoiluun siirtyvillä asiakkailla on valittavana kotimainen biokaasu 89 euron kuukausihintaan. Kampanja on poikinut satoja kaasuautoilijoita lisää.

Tutustu myös näihin

Gallup: Kaasukaupan vauhti kiihtyy

Automerkkien maahantuojat ja kauppiaat odottavat tulevaa vuotta kaasu kielellä. Millaiset ovat kaasuautojen myyntinäkymät ja kasvuodotukset vuodelle 2018?

Lue lisää

Gallup: Miten yrityksestäsi tuli kiertotalouden edelläkävijä?

Jätteen minimointi ja kerätyn jätteen hyötykäyttäminen kiinnostavat jätehuollon ammattilaisia.

Lue lisää