Kun Gasum julkaisi tammikuussa kiinteään kuukausihintaan perustuvan polttoainekampanjan, tutustuin kaasuautoihin, innostuin ja ostin jo seuraavana päivänä kaksi kaasuautoa. Tankkaus kiinteähintaisella tarjouksella on kuin talletus pankkiin. Koska ajan vuosittain 60 000–80 000 kilometriä, säästän kiinteähintaisella kaasulla ajaessani noin 7 000 euroa vuodessa. Tämän taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää tapaa liikkua en tiedä.

Mika Pohjonen, oopperalaulaja

Minulla on ollut kaasuauto työsuhdeautona nyt kaksi vuotta. Oli yllätys, että löytyi paketti, jossa yhdistyivät vähäpäästöisyys sekä polttoaineen kotimaisuus ja edullisuus. Auton hankintahinta oli kuitenkin samaa luokkaa kuin bensiini- tai dieselautonkin. Koska autoon käy myös bensa, pystyn ajamaan 1 300 kilometriä, kun molemmat tankit ovat lähtiessä täynnä.

Tuija Wikström toimitusjohtaja, Evidens Oy

Tutustu myös näihin

Gallup: Kaasukaupan vauhti kiihtyy

Automerkkien maahantuojat ja kauppiaat odottavat tulevaa vuotta kaasu kielellä. Millaiset ovat kaasuautojen myyntinäkymät ja kasvuodotukset vuodelle 2018?

Lue lisää

Gallup: Millainen bisnes kaasuauton tuonti on?

Kaasuautot istuvat hyvin Kamuxin vähäpäästöisten autojen konseptiin, kertoo Kamux Suomi Oy:n maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Lue lisää

Gallup: Miksi kaasuauto kiinnostaa raskaassa liikenteessä?

Kansainväliset ja kansalliset sitoumukset ohjaavat liikenteen toimijoita puhtaampiin valintoihin.

Lue lisää