Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


12.11.2015

Aja puoli vuotta ilmaiseksi Volkswagen Golfilla

Volkswagen Demo Tour 2015 esittelee kaasuautoilun uudet tuulet. Loppuvuoden ajan Volkswagen Golf ja Golf Variant -kaasumalleihin on saatavilla puolen vuoden kaasut ilmaiseksi.

Volkswagen Demo Tour 2015 esittelee kaasuautoilun uudet tuulet: ikonisiin Volkswagen Golf ja Golf Variant -automalleihin on saatavilla moderni TGI-kaasuteknologia. Volkswagen Demo Tour 2015 -kiertueella on mukana kaikkiaan 11 automallia. Kiinnostavaa kaasuautoilua kampanjassa edustaa uusi Golf TGI Bluemotion, joka tarjoaa jopa 1400 kilometrin toimintasäteen: autossa on 15 kilogramman kaasusäiliön lisäksi täysikokoinen bensatankki.

Kaasuautoilu herättää asiakkaissa positiivisia tuntemuksia, kertoo Volkswagenin myyntipäällikkö Kari-Mikael Järvenpää. ”Kaasuautoilu koetaan mielenkiintoisena vaihtoehtona sen edullisuuden ja etenkin biokaasulla ajettaessa pienen ympäristökuormituksen vuoksi”, Järvenpää sanoo.

Ilmaisia ajokilometrejä pitkälle kevääseen

Kaasuautokampanjassa jokainen uuden kaasukäyttöisen Volkswagen Golf TGI:n ostaja saa puolen vuoden kaasut kaupan päälle. Etuus on voimassa koko kampanja-ajan 18.9–31.12.2015 kaikissa Demo Tour 2015 -kiertueohjelman liikkeissä. Kampanja on oiva tilaisuus siirtyä ajamaan puhtaalla polttoaineella.

”Volkswagen on jo pitkään valmistanut kaasuautoja ja panostaa niihin jatkossakin. Kuljettajalle kaasuauto on helppo, huoleton ja turvallinen valinta. Lisäksi Gasumin kehittyvä jakeluverkosto helpottaa asiakkaiden arkea”, Järvenpää sanoo.

Kampanjatarjouksen arvo on keskimääräisillä ajokilometreillä noin 600 euroa.

Lue artikkeli kokonaan Vihreäkaista.fi