Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


03.12.2015

Gasum Energiapalvelut Oy:n fuusioituminen Gasum Oy:öön ja asiakashinnastot 1.1.2016 alkaen

Gasum Energiapalvelut Oy sulautuu emoyhtiöönsä Gasum Oy:öön vuoden vaihteessa ja asiakkaiden voimassa olevat kaasun kokonaistoimitussopimukset ja lämpösopimukset siirtyvät automaattisesti Gasum Oy:lle 1.1.2016 alkaen.

Jakelusiirron maksujen muutoksesta johtuen kaasun kokonaistoimitussopimusten mukaiset kokonaishinnat muuttuvat 1.1.2016 alkaen. Muutokset johtuvat jakelusiirron verotuksen muuttumisesta sekä investoinneista kaasun jakeluverkoston turvallisuuteen ja toimitusvarmuuteen. Kaasun jakeluverkoista vastaa Aurora Kaasunjakelu Oy ja jakelusiirron hinnastot löytyvät osoitteesta www.aurorakaasunjakelu.fi

Kaasun kokonaistoimitussopimuksista vastaa Gasum Oy ja asiakas saa vain yhden laskun sisältäen kaasun siirron ja myynnin veloitukset.

Kaasun hinnat asiakasryhmittäin 1.1.2016 alkaen löytyvät nettisivuiltamme:

Yksityisille:

Keittiöratkaisut (Kotiliesi kiinteä, Kotikokki 1, Kotikokki 2) Kodin lämmitys (Kotikulta, Bio-Kotikulta)

Arvio kokonaishinnan noususta keskimäärin Kotiliesi kiinteä sopimuksella on noin 4,00 euroa kuukaudessa ja Kotikulta sopimuksella 4,90 euroa kuukaudessa.

Yritystariffit:

Gourmet Gourmet-tariffissa kokonaishinta on tammikuussa 2016 keskimäärin noin 4 % suurempi kuin tammikuussa 2015. Tempo ja TehoTempo Tempo-tariffissa kokonaishinta on tammikuussa 2016 keskimäärin noin 6 % alle tammikuun 2015 hinnan. Warma