Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


17.08.2015

Gasumin johtoryhmään uusia osaajia

Gasum-konsernin uuden strategian seurauksena yhtiön organisaatio muuttuu ja konsernin johtoryhmän kokoonpano uudistuu. Johtoryhmään on nimitetty kolme uutta johtajaa.

Gasum-konsernin toiminnot ovat uudelleen organisoitu 1.9.2015 alkaen seuraaviin liiketoimintayksiköihin: Maakaasu, Biokaasu, LNG ja Tekniikka.

DI Jouni Haikarainen (s. 1965) on nimitetty Maakaasu-liiketoimintayksikön vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.10.2015. Haikarainen on työskennellyt aiemmin energiayhtiö Fortumilla Heat, Electricity Sales and Solutions -divisioonan Heat-yksikön kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta vastaavana johtajana Suomessa ja Baltiassa.

DI ja MBA Jukka Metsälä (s. 1979) on nimitetty Biokaasu-liiketoimintayksikön vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2015 alkaen. Metsälä on työskennellyt aiemmin Gasumilla biokaasu- ja liikenneratkaisut yksikön päällikkönä.

KTM Lasse Aarnio (s. 1962) on nimitetty Gasumin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.11.2015. Aarnio on työskennellyt aiemmin laivanvarustamoyhtiö Containership Groupissa, jossa hän toimi talousjohtajana.

– Päästäksemme seuraavien vuosien haastaviin strategisiin tavoitteisiin, täytyy myös organisaation tukea uutta strategiaamme. Uudistetun strategian kautta haemme kasvua ja siinä asiakas on keskiössä. Saavuttaaksemme tavoitteemme, olemme uudistaneet organisaatiotamme ja vahvistaneet johtoryhmäämme näillä uusilla ammattilaisilla. Olen erittäin tyytyväinen saadessani heidät joukkoomme rakentamaan ja johtamaan uutta strategiaa, kertoo Gasumin toimitusjohtaja Johanna Lamminen.

 Lisätiedot:  toimitusjohtaja Johanna Lamminen, Gasum puh. 020 44 78 661 (johdon assistentti, Henna Walker)  johtaja, viestintä ja markkinointi Olga Väisänen, Gasum puh. 020 44 78 628 etunimi.sukunimi(a)gasum.fi