Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


23.03.2015

HJK:n uusi juniorijalkapallohalli lämpenee biokaasulla

HJK:n uusi juniorijalkapallohalli lämpenee Helsingin Töölössä Gasum-biokaasulla. Uusi jalkapallohalli mahdollistaa lapsille ja nuorille ympärivuoden ensiluokkaiset harjoitteluolosuhteet.

Helsingin Sonera Stadiumin viereen noussut juniorijalkapallohalli vihittiin virallisesti käyttöön lauantaina 21. päivä maaliskuuta 2015. Jalkapallohallia lämmitetään kotimaisella ja uusiutuvista raaka-aineista tuotetulla Gasum-biokaasulla. Biokaasu on vähäpäästöinen energiavaihtoehto, sen käyttö edistää lähiympäristön ja hengitysilman puhtautta.

Biokaasu soveltuu hyvin suuren hallin lämmittämiseen ja kaasulämmitysjärjestelmän avulla lämpötilaa pystytään säätämään nopeasti tarpeiden mukaan. Biokaasun energiatehokkuutta parantaa putkistojen tiiviys, jonka johdosta lämpöhukka on esimerkiksi kaukolämpöä vähäisempää.

Avajaisten ohjelmassa oli mm. nauhan leikkaaminen, jonka suorittivat HJK Oy:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti ja HJK ry:n puheenjohtaja Kai Koskinen avustajinaan Juhana ja Pietu HJK-04 joukkueesta.

HJK:n ja Gasumin kaksivuotinen yhteistyö näkyy yleisölle uuden hallin laitamainoksen muodossa ja HJK:n verkkosivuilla. Gasum on edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla ensiluokkaiset harjoittelumahdollisuudet yhdessä HJK:n ja Helsingin Sanomien kanssa. Uusi jalkapallohalli antaa lapsille ja nuorille paikan missä voi toteuttaa omia unelmia harrastuksen parissa.

Hallin nimenä on jatkossa HS-areena yhteistyökumppanina olevan Helsingin Sanomien mukaan.

Lisätietoja HJK:n mediatiedotteesta ja verkkosivuilta.