Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


30.09.2015

Kestävä kehitys vaatii kilpailukykyisiä ja vähähiilisiä energiaratkaisuja – Lue Gasumin asiakas- ja sidosryhmälehti Gasetti

Tutustu  asiakas- ja sidosryhmälehteemme, joka käsittelee monipuolisia energiaratkaisuja ja uusiutuvia energiamuotoja sekä energiatehokkuutta. Laajemmassa henkilöhaastattelussa voi tutustua työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston ylijohtajan Riku Huttusen mietteisiin Suomen energia- ja ilmastopolitiikasta.

Tulevaisuudessa energiaratkaisuihin kytkeytyvät entistä enemmän joustavat kuluttajat, jotka ymmärtävät energiatuotannon moninaisuuttaa. Eri energiavaihtoehtojen avulla he pystyvät vaikuttamaan siihen, millaisella energialla heidän autonsa kulkevat, talonsa lämpiävät ja millä energialla tuotteet valmistetaan.

Esittelemme lehdessä kiinnostavia casejä ja asiakkuuksiamme. Kylässä käymme Hyvinkään lämpövoimassa, joka on innovatiivinen luonnonkaasun paikallisjakelija.

Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja on luettavissa pdf-tiedostona  http://verkkojulkaisu.viivamedia.fi/gasum/2015/2

Julkaisuarkistostamme löytyy myös kaikki aiemmin julkaistut lehtemme: http://www.gasum.fi/Tietoa_Gasumista/Julkaisuja/

Kerro mielipiteesi lehdestä ja osallistu arvontaan: www.mcipress.fi/gasetti. Voit myös lähettää antaa palautetta ja juttuvinkkejä suoraan viestintään.

Lisätietoja: Anna Ailio, viestintäpäällikkö, Gasum puh. 020 44 78 623 etunimi.sukunimi(a)gasum.fi