Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


02.04.2015

Ravintola Lämmössä tarjoillaan jatkossa kotimaisella biokaasulla kokattua ruokaa

Ravintola Lämpö siirtyi huhtikuussa 2015 käyttämään Gasum-biokaasua ruoan valmistuksessaan. Lämpö on ensimmäinen maakaasua käyttävä ravintola, joka on vaihtanut kotimaiseen biokaasuun. Biokaasu mahdollistaa entistäkin ympäristöystävällisemmän kokkauksen ravintolassa.

Gasum tarjoaa biokaasua nyt myös ravintoloiden käyttöön. Yhtiö syöttää kaasuverkkoon puhdistettua kotimaista ja ympäristöystävällistä biokaasua Espoossa, Kouvolassa ja Lahdessa. Biokaasua voidaan tarjota maakaasua käyttäville yritys- ja yksityisasiakkaille joustavasti asiakastarpeen mukaan. Biokaasu on aina täysin uusiutuvista raaka-aineista valmistettu kotimainen biopolttoaine.

Ravintola Lämmölle ympäristöarvot ovat tärkeitä. Lämpö haluaa olla edelläkävijä muutoksessa sekä tukea kotimaisen ja uusiutuvan energian käyttöä.

–Haluamme, että asiakkaamme voivat konkreettisesti huomata ympäristöarvojen olevan meille tärkeitä. Ravintolamme sijaitsee vanhan kaasutehtaan tiloissa, joten biokaasuun siirtyminen oli luonnollinen valinta. Haluamme, että tämä perinne näkyy toiminnassa uusin menetelmin, kertoo Lämmön ravintoloitsija Mikko Hänninen.

–Kuluttajat arvostavat yhä enemmän kotimaisia ja ympäristöystävällisesti valmistettuja tuotteita. Haluamme antaa ravintoloille uuden keinon vastata kuluttajien tarpeeseen myös ruoan valmistuksessa käytetyn energian osalta, sanoo asiakasryhmäpäällikkö Sari Lilja Gasumilta.

Nyt myös helsinkiläisten kaasuliesikäyttäjien on mahdollista kokata biokaasulla kotonaan. Gasum vaihtoi viime syksynä biokaasun kaikkien liesiasiakkaidensa käyttöön kuukaudeksi veloituksetta. Kampanjalla haluttiin olla mukana pelastamassa maapalloa puhtaamman energian avulla. Vaihtaminen biokaasuun onnistuu taloyhtiökohtaisesti ja samalla taloyhtiö saa käyttöönsä reaaliaikaisen kaukoluennan veloituksetta.

Lisätietoja:  asiakasryhmäpäällikkö Sari Lilja, Gasum Energiapalvelut Oy  p. 020 44 78527, etunimi.sukunimi(a)gasum.fi