Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


07.12.2016

Maakaasussa on voimaa – Gasumin asiakas- ja sidosryhmälehti ilmestyi

Gasumin asiakas- ja sidosryhmälehti Gasetti 03/2016 ilmestyi teemalla maakaasussa on voimaa. Lehdessä luomme katsauksen maakaasuun ja  tuomme lukijoille erilaisia näkemyksiä teemaan. Jokaisessa lehdessämme käsittelemme myös kiintoisia asiaskascasejä, joissa kerromme miten yhteistyössä asiakkaidemme kanssa laajennamme kaasumarkkinaa pohjoismaissa puhtaammalla energialla.


Lue lisää lehdestä mm. Miten maakaasu mahdollistaa energiamurroksessa? Maakaasun käytöstä maailmalla ja myös Euroopan kaasumarkkinoista Gazprom Exportin näkökulmasta, kumppanimme Wärtsilän toimitusjohtajan Jaakko Eskolan näkemyksiä kaasusta ja sen kilpailukyvystä, tai voit lukea vastuullisuustyöstämme nuorten liikunnan parissa, markkina-analyysin sähkön ja kivihiilen hinnoista, yhteistyöstämme Ski Sport Finlandin kanssa tai voit lukea asiakkaastamme Niemi Palveluista ja biokaasusta.

Voit halutessasi tilata lehden maksuttomasti kotiisi, heini.lehtinen(a)gasum.fi.

Lehden voit lukea myös verkossa www.gasetti.fi tai voit ladata sen linkistä pdf-tiedostona. Lehtemme ilmestyy 3 kertaa vuodessa suomenkielisenä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja juttuideoita lehteemme.


Lisätietoja:
Anna Ailio, viestintäpäällikkö, Gasum
etunimi.sukunimi(a)gasum.fi