Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


Tutustu Gasumin yritysvastuuohjelmaan

Meille vastuuullisuus merkitsee taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun huomiomista.


Gasum ja kiertotalous parrasvaloihin EK:n uudessa kampanjassa

Gasum esittelee toimiaan kiertotalouden edistämiseksi EK:n uudessa kampanjassa nimeltä Syty Kiertotaloudesta! Yhdessä kiinni kasvuun. Siinä suomalaiset yritykset esittelevät tapoja, joilla ne pyrkivät kohti puhtaampaa tulevaisuutta.

Gasum esittelee kampanjassa toimiaan kiertotaloutta kohti asiakasyritystensä kanssa. Gasumin kotimainen ja ympäristöystävällinen biokaasu kasvatti vuoden 2016 aikana huomattavasti markkinaosuuttaan ympäristötietoisten yritysten keskuudessa. Uusia, raportissakin mainittuja asiakkaita olivat muun muassa Scandic-ravintolat, Niemi-muuttopalvelut, Bryggeri Helsinki ja Helsingin Kalliossa sijaitseva Sauna Arla.

EK:n kiertotaloutta esittelevä kampanja syntyi EK:n halusta selvittää yhdessä jäsenliittojensa kanssa, millä keinoin suomalaiset yritykset ovat pyrkineet kohti kiertotaloutta. Yrityksiltä kysyttiin, mitä nyt on alettu tehdä toisin ja miten uusi liiketoiminta on saanut alkunsa. Tätä varten haastateltiin keväällä 2016 yli kahtakymmentä yritystä.

”Olemme iloisia, että toimintaamme esitellään EK:n kampanjassa näinkin laajasti, sillä haluamme olla edelläkävijänä toteuttamassa suomalaista kiertotaloutta. Tämä on yksi osoitus siitä, että tekomme vähähiilisempää yhteiskuntaa kohti huomataan muuallakin”, sanoo viestintäjohtaja Olga Väisänen Gasumilta.

Gasumin biokaasu on täysin uusiutuvista raaka-aineista valmistettu kotimainen biopolttoaine. Biokaasu on monikäyttöinen energianlähde, jota myydään teollisuudelle, palveluita tarjoaville yrityksille, lämmön- ja voimantuotantoon, liesikäyttöön kotitalouksille ja ravintoloille sekä maantieliikenteen polttoaineeksi.

Video Gasumin ja Bryggeri Helsingin yhteistyöstä löytyy osoitteesta https://youtu.be/VKutEv9ozgk.

Katso myös lisätietoja EK:n kampanjasta osoitteesta www.ek.fi/sytykiertotaloudesta.


Lisätietoja:
Olga Väisänen, johtaja, viestintä, Gasum
puh. 040 554 0578
etunimi.sukunimi@gasum.fi
Twitter: @OlgaVaisanen