Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


15.03.2016

Gasum julkaisi vuosikertomuksen, yritysvastuuraportin, hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 2015

Gasum julkaisi vuoden 2015 vuosikertomuksen, yritysvastuuraportin, hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen tilikaudelta 1.1.–31.12.2015  suomeksi ja englanniksi.

Gasumin vuosi 2015 julkaisuissa kerromme, kuinka voimme kaasun avulla rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa puhtaiden ja älykkäiden kaasuratkaisujen avulla.

Tilinpäätös sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen. Matka kohti hiilineutraalia tulevaisuutta jatkuu.  

Lataa raportit (pdf) tai voit myös tilata vuosikertomuksen tai tilinpäätöksen painettuna viestinnästä. Gasumin vuosikertomus 2015 suomeksi, tai englanniksi Gasum tilinpäätös 2015 suomeksi tai englanniksi Gasum yritysvastuuraportti 2015 suomeksi tai englanniksi tai yritysvastuu2015

Kiertotalousyhteistyö K-Kaupan ja Pirkan kanssa Aloitimme kiertoalousyhteistyön yhdessä K-kauppojen ja Pirkan kanssa, jossa kauppojen syömäkelvottomasta ruokahävikistä valmistettua biokaasua käytetään energiana uusien Pirkka-tuotteiden valmistuksessa. Lisää yhteistyöstämme kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa, katso yhteinen kiertotalousvideomme >>

Yritysvastuumme teemat löydät verkkosivultamme

Voit seurata aihetta myös sosiaalisessa mediassa #kiertotalous #biokaasu #yritysvastuu.

Lisätietoja: Anna Ailio, viestintäpäällikkö, Gasum puh. 020 44 78623, etunimi.sukunimi(a)gasum.fi