Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


14.10.2016

Jatkossa Niemi muuttaa kaiken kotimaisella ja uusiutuvalla biokaasulla

Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys Niemi Palvelut® on uusinut autokalustoaan ja ottanut käyttöönsä 15 kaasukäyttöistä muuttoautoa.

Kaasukäyttöisiä autoja on kolmessa eri kokoluokassa, pienestä asennustehtäviin soveltuvasta autosta aina isoon 18 tonnin muuttoautoon saakka. Jatkossa Niemi® muuttaa kaiken ilman bensaa ja dieseliä puhtaasti kotimaisella ja uusiutuvalla biokaasulla. Biokaasua tuotetaan Suomessa kotien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä.

”Alamme markkinajohtajana haluamme toimia edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä alan muille yrityksille. Seuraamme työmme keskeisiä ympäristövaikutuksia ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvan parantamisen periaatteella niin, että aiheuttamamme ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi. Nyt meillä on mahdollista tarjota asiakkaillemme ekologisia ja puhtaampia muuttoja ensimmäisenä Suomessa. Kaasuautojen määrää on tarkoitus kasvattaa tulevaisuudessa jakeluverkostojen laajentuessa”, kertoo Niemen® johtaja Juha Niemi.

Lue lisää kaasuautoilusta ajakaasulla.fi

Haluatko kuulla miten biokaasu soveltuu teidän yritykselle? Ota yhteyttä!

Petri Michelsson myyntipäällikkö puh. +358 40 507 8657 etunimi.sukunimi(a)gasum.fi

Tiedote 12.5.2016 Puhtaita muuttoja biokaasulla – Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys Niemi Palvelut vaihtaa kotimaiseen biokaasuun