Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


10.10.2016

Valo ja Gasum tukemassa seuratoimintaa – Vuoden Sinettiseura palkinto laadukkaasta toiminnasta SB Vantaalle

Salibandyseura Vantaa palkittiin Valon Sinettiseuraseminaarin iltajuhlassa Vuoden 2016 Sinettiseurana.

Noin 800 harrastajan seura tarjoaa monipuolista, laadukasta ja laaja-alaista liikuntatoimintaa. Seurassa on erityisesti panostettu eri-ikäisten harrasteryhmiin ja yhteistyöhön lähiseurojen kanssa.  Myös ohjaajien, valmentajien ja muiden toimijoiden osaamisen kehittämiseen ja perehdyttämiseen on luotu esimerkilliset toimintatavat.

SB Vantaa sai tunnustuksesta Valon ja Gasumin myöntämän 5 000 euron stipendin.

− Tämä on mahtavaa! On hienoa, että harrastetoimintaa arvostetaan, kun niin usein esille nousee kilpaurheilu, iloitsi SB Vantaan harrastetoiminnasta vastaava Erika Svahn.

− Seuramme vahvuus on yhteisöllisyydessä ja hyvässä hengessä. Koen tärkeäksi, että tarjoamme paljon myös maksutonta toimintaa esimerkiksi taitokoulujen, maalivahtivalmennuksen ja iltapäivätoiminnan keinoin. ­Unelmana on ”peli kaikille” eli että harrastaminen meillä on mahdollista ihan jokaiselle iästä, sukupuolesta ja taustasta riippumatta, kuvaili seuran juniorivalmennuspäällikkö Mikko Kujama.

− Sinettiseuratoiminnan avulla haluamme kannustaa seuroja kehittämään omaa toimintaansa siten, että se innostaa lapsia, nuoria ja aikuisia osallistumaan. SB Vantaan toiminta on loistava esimerkki laadukkaasta seuratyöstä. On ilo saada tuoda esille näitä upeita tarinoita, kommentoi Valon seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja.

Alueellisia kannustuspalkintoja neljälletoista Sinettiseuralle

Palkintojen taustalla on suomalainen energiayhtiö Gasum, joka myöntää Valon kanssa Sinettiseuroille 5000 euron pääpalkinnon lisäksi 14 alueellista 1000 euron kannustuspalkintoa. Alueelliset palkinnot luovutetaan liikunnan aluejärjestöjen alueellisissa urheilugaaloissa tai tilaisuuksissa alkuvuodesta 2017.

− Yhteistyö Valon kanssa on osa yhteiskuntavastuullista toimintaamme. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden, ja tuemme Valon lasten ja nuorten liikuntaa vauhdittavia ohjelmia valtakunnallisesti, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Vuoden Sinettiseura 2016: Salibandyseura Vantaa Ry (SB Vantaa), salibandy, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu

Alueelliset kannustuspalkinnot: Imatran Voimistelijat, voimistelu, Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu Mikkelin Luistelijat Ry, taitoluistelu, Etelä-Savon Liikunta Forssan Naisvoimistelijat, voimistelu, Hämeen Liikunta ja Urheilu Kajaanin Junnu Hokki 68 ry, jääkiekko, Kainuun Liikunta Kokkolan Jymy/ Voimistelujaosto, voimistelu, Keski-Pohjanmaan Liikunta Swimming Jyväskylä ry, Uinti, Keski-Suomen Liikunta Karhulan Katajaiset,  yleisurheilu, Kymenlaakson Liikunta Rovaniemen Kiekko ry, jääkiekko, Lapin Liikunta FC Jazz juniorit ry, jalkapallo, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu Vaasan Sportin Juniorit ry, jääkiekko, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu Joen mawashi ry, karate, Pohjois-Karjalan Liikunta Oulun Uinti 1906 ry, uinti, Pohjois-Pohjanmaan Liikunta Siilinjärven Pesis ry, pesäpallo, Pohjois-Savon Liikunta Lahden Ahkera ry, yleisurheilu ja paini, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu