Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


23.01.2017

DNV GL myönsi Gasumin biokaasulaitoksille laatusertifikaatin

DNV GL myönsi Gasumin Honkajoen, Huittisten, Kuopion, Oulun ja Riihimäen biokaasulaitoksille standardin ISO 9001 mukaisen laatusertifikaatin tammikuusta 2017 lähtien. Biokaasulaitosten toiminnot on integroitu Gasumin serfioituun laatujärjestelmään.

Gasumin laatujärjestelmän tarkoituksena ja tavoitteena on systemaattisten toimintatapojen kehittäminen, joiden pyrkimyksenä on jatkuva toiminnan kehittäminen ja erityisesti asiakkaiden odotuksien, vaatimusten ja tarpeiden täyttäminen. Asiakkaat ja heidän odotuksensa ovat aina huomion keskiössä.

Gasum on Pohjoismaiden johtava kaasutoimija ja biohajoavien jätteiden ja muiden biomassojen käsittelijä sekä biokaasun ja kierrätysravinteiden tuottaja.

Gasum-konserniin kuuluvat 12 biokaasulaitosta sijaitsevat  Huittisissa, Honkajoella, Kuopiossa, Oulussa, Riihimäellä, Turussa ja Vehmaalla sekä Ruotsin Jordbergassa, Katrineholmissa, Lidköpingissä, Örebrossa ja Västeråsissa. Lisäksi Gasumilla on 50 prosentin omistusosuus Vadsbo Biogasissa Ruotsissa. Gasum tuottaa biokaasua myös yhteistyökumppaneiden kanssa Espoossa, Kouvolassa ja Lahdessa.

Gasumilla on myös yhteistyö kierrätyslannoitteiden valmistuksessa ravinneyhteistyökumppanin Soilfoodin kanssa. Soilfood jalostaa biokaasun tuotannon mädätysjäännöksestä kierrätyslannoitteita maatalouteen.

 

Lisätietoja:
Terhi Rauhamäki, laatupäällikkö, Gasum
P. 050 312 4624, etunimi.sukunimi(a)gasum.com

Energiayhtiö Gasum, puhtaampaa energiaa, tutustu yhtiöömme.