Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


14.03.2017

Gasum mukana Vaasa Gas Exchange-seminaarissa 23.3.2017

Gasum on mukana maaliskuun 23. päivä järjestettävässä Vaasa Gas Exchange -seminaarissa. Seminaarissa käsitellään maakaasua ja biokaasua sekä niiden hyödyntämistä. Gasum on toista kertaa järjestettävän seminaarin yhteistyökumppani.

Vaasa Gas Exchange on osa kansainvälistä Vaasa EnergyWeek-tapahtumaa, joka tuo Vaasaan yli 1 000 energia-alan asiantuntijaa. Tänä vuonna seminaarin teemana on kaasun rooli kestävän kehityksen edistämisessä.

Gasumilta puheenvuoron seminaarissa pitää biokaasuliiketoiminnan johtaja Jukka Metsälä, jonka puheenvuoro käsittelee pohjoismaisen biokaasumarkkinan kehittymistä.

Puheenvuoroja seminaarissa pitävät muun muassa europarlamentaarikko Henna Virkkunen, sekä työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston päällikkö Riku Huttunen.

Ulkomaalaisista puhujista paikalla on Euroopan biokaasuyhdistyksen pääsihteeri Susanna Pflüger. Seminaariin osallistuu myös yli 60 näytteillepanijaa useilta eri liiketoiminta-alueilta, kuten satamateollisuudesta, tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatioista ja kuljetusyrityksistä.

Seminaarin paikka ja aika

Seminaari järjestetään torstaina 23.3. klo 9.00–17.00 Vaasan kaupungintalolla, osoitteessa Senaatinkatu 1.

 

Lisätietoja seminaarista ja ohjelmasta