Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää


Gasumin hintakampanja näkyy jo autokaupassa

Autokauppias Keijo Lehtosen mukaan rajaton tankkaus 69 euron kuukausihintaan on kiinnostanut asiakkaita.

Gasumin tammikuussa lanseeraama kiinteähinta-kampanja on jo ehtinyt näkyä autoliike Keijo Lehtonen Oy:llä kaasuautojen kysynnän selvänä kasvuna. Toimitusjohtaja Keijo Lehtosen mukaan yhteydenottoja kampanjan tiimoilta on tullut runsaasti ja kauppakin on käynyt.

”Kyllä kysyntään on tullut huomattava piikki. Kampanja on herättänyt innostusta ja olemme myyneet jo useamman kaasuauton”, Lehtonen kehuu.

Mäntsälässä toimiva Keijo Lehtonen Oy on erikoistunut käytettyjen autojen myyntiin ja maahantuontiin. Käytetyn kaasuauton hankkiminen ulkomailta saattaakin olla hyvä vaihtoehto, sillä muualla Euroopassa on tarjolla kaasuautomalleja- ja merkkejä, joita Suomen markkinoilla ei ole myynnissä.

Kaasuautomalleja kysytään ihan laidasta laitaan, Passat on suosittu, Subarua on kysytty, samoin Vokswagen Eco upia ja Volvoa. Tuomme joka viikko joitakin kaasuautoja maahan”, Lehtonen kertoo.

Lehtonen on tyytyväinen kampanjan herättämään kiinnostukseen ja hän näkee hinta-kampanjan oivana keinona kasvattaa tietoisuutta kaasuautoista.

”Tällainen kampanja on mielestäni erittäin tervetullut ja samalla keino saada ihmiset oppimaan kaasuautoilun hyödyistä. Kaasuauto on helppo ja edullinen valinta ja autoissa on kaiken lisäksi vielä varalla bensatankki.”

Gasum tarjoaa kampanjaetuna yksityisasiakkaille polttoainetta kiinteään kuukausihintaan. Kaasuautoon voit tankata polttoainetta rajattomasti 18 kuukauden ajan – maksat maakaasusta vain 69 € kuussa ja kotimaisesta biokaasusta 89 € kuussa. Lue lisää kampanjasta.