Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää


Kaasuautoilija, muistathan hakea Helsingin kaupungin pysäköintialennusta?

Helsingin kaupunki myöntää päästökriteerit täyttäville henkilöautoille 50 prosentin alennuksen pysäköintimaksuista.

Kaasuautoilija hyötyy edullisen ja puhtaamman polttoaineen lisäksi myös puolet edullisemmasta pysäköintimaksusta Helsingissä. Alennuksen rahallinen arvo nousee tulevaisuudessa entisestään, kun Helsingin pysäköintimaksuja korotetaan lähivuosien aikana porrastetusti.

Kaasuautojen kohdalla alennus myönnetään henkilöautoille, joiden päästöt ovat enintään 150 g/km.

Alennus koskee kaikkia yleisten liikennealueiden maksullisia pysäköintipaikkoja sekä maksullista asukas- ja yrityspysäköintitunnusta.

Etuutta voi hakea Helsingin rakennusviraston asiakaspalvelusta, jossa tarkistetaan auton päästötiedot. Yhteystiedot ja ajoneuvon rekisterinumeron voi myös ilmoittaa sähköpostilla (pysakointi@hel.fi) tai puhelimitse.

Saadaksesi alennuksen maksullisilla pysäköintipaikoilla, tulee pysäköintimaksu maksaa joko matkapuhelimella tai Comet-laitteella (31.12.2017 asti).

Alennus koskee myös muita kuin helsinkiläisiä.

Lue lisää

 

Gasum tarjoaa kampanjaetuna yksityisasiakkaille polttoainetta kiinteään kuukausihintaan. Kaasuautoon voit tankata polttoainetta rajattomasti 18 kuukauden ajan – maksat maakaasusta vain 69 € kuussa ja kotimaisesta biokaasusta 89 € kuussa. Lue lisää kampanjasta.