Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


19.04.2017

Kimmo Rahkamo Skangasin toimitusjohtajaksi

Skangasin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Kimmo Rahkamon, 54. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 15.5.2017. Rahkamo on toiminut Skangasin hallituksen jäsenenä vuodesta 2014.

Kimmo Rahkamo siirtyy Skangasin johtoon tavaraliikenteen rautatieoperaattorin Fenniarailin toimitusjohtajan paikalta. Tämän lisäksi Rahkamolla on mittava kokemus johtotehtävistä öljy- ja kaasuteollisuudessa. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Neste Oilin toimialajohtajana sekä Fortumin öljynjalostuksen hankintajohtajana.

”Kimmo Rahkamolla on pitkä ja menestyksekäs kokemus niin liikkeenjohdosta kuin öljy- ja kaasuliiketoiminnoista. Skangasin hallituksen jäsenenä hän tuntee yhtiön hyvin ja hänellä on selkeä näkemys yhtiön tulevaisuudesta. Rahkamolla on erinomaiset edellytykset johtaa Skangasin merkittävää kasvua eteenpäin”, Skangasin hallituksen puheenjohtaja Johanna Lamminen sanoo.

”Nesteytetyllä maakaasulla on merkittävä kasvupotentiaali teollisuudessa, meriliikenteessä ja raskaassa maantieliikenteessä Itämeren alueella. Skangas on Pohjoismaiden johtava LNG-toimija, ja olen iloinen mahdollisuudesta johtaa yhtiötä ja vastata markkinoiden kasvuun”, Kimmo Rahkamo sanoo.

Nykyinen toimitusjohtaja Tor Morten Osmundsen jatkaa tehtävässään 15.5.2017 saakka ja varmistaa joustavan tehtävien siirron Kimmo Rahkamolle.

"Tor Morten Osmundsenin johdolla Skangas on vahvistanut asemaansa LNG-arvoketjussa sekä rakentanut onnistuneesti Pohjoismaat kattavaa LNG-infrastruktuuria. Kiitän Tor Mortenia koko hallituksen puolesta hänen panoksestaan", sanoo Johanna Lamminen.

Lisätietoja:

Johanna Lamminen, hallituksen puheenjohtaja, Skangas
toimitusjohtaja, Gasum
puh. 020 44 78 661 (johdon assistentti, Henna Walker)

Olga Väisänen, johtaja, viestintä, Gasum
puh. 040 55 40 578, etunimi.sukunimi(a)gasum.com

 

Tutustu Gasumin tytäryhtiöön, LNG-yhtiö Skangasiin, www.skangas.com