Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää

Meltolan koulun ekaluokkalaiset vierailivat maakaasun vastaanottoasemalla

Gasumin vastaanottoasema sai keväisiä vieraita, kun Imatran Meltolan koulun oppilaat tutustuivat asemaan maanantaina 22.5.2017.

Keväiseksi perinteeksi muodostunut vierailu sujui leppoisasti ja välillä vauhdikkaastikin. Mukana oli 15 poikaa ja 5 tyttöä.

Kaiken kaikkiaan 20 ekaluokkalaista ja 4 vanhempaa saivat kurkistuksen maakaasun ihmeelliseen maailmaan mehun ja munkkirinkilöiden kera. Tiedä vaikka joukosta löytyisi tulevia innokkaita kesätyöntekijöitä.

Tämän jälkeen lapsille jaettiin Gasumin sponsoroimat pyöräilykypärät ja tutustuttiin aidan takaa prosessialueen laitteisiin.

Meltolan koulu on Imatran vastaanottoaseman lähikoulu ja Gasum on jo kahdeksantoista vuoden ajan lisännyt liikenneturvallisuutta jakamalla koululaisille pyöräilykypärät. Tämä teema sopii hyvin myös yritysvastuuseemme.

Gasumin eri sidosryhmillä on tärkeä rooli yrityksen toiminnan kehittämisessä. Yhtiö pyrkii jatkuvaan sidosryhmäyhteistyöhön sekä avoimeen, läpinäkyvään ja aktiiviseen vuoropuheluun eri sidosryhmien kanssa.

Lue lisää Gasumin yritysvastuuraportista, teemasta Parempi yhteiskunta sidosryhmien kanssa >

 

Teksti: Ari Seppänen